Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mellébeszélés a nőknél amolyan sport?
Csak a saját tapasztalataimròl beszélek mielőtt kezdenétek hogy általánosítás.
Na szóval miért van az hogy ha ismerkedek valakivel aztán ugye azt mondja hogy nem szeretne újabb randit stb. Megkérdezem pontosan hogy az a baja velem e hogy átlagos vagyok. És nem nézek úgy ki mint a mai fiatalság (mármint a nagyon vékony, buz.s hajú srácok) mert elvégre én már nem vagyok tini és az adott lány se. Erre a válasz nemnez a baj, hanem most jól érzi magát egyedül. (Akkor minek randizik) aztán rá egy hétre láttom a facebookon hogy "kapcsoaltba" került valakivel, megnézem ki. Kitaláljátok? Egy kis ecsetfejű 60 kilós nézett rám vissza a képről.
És ezt már 7 lánynál tapasztaltam. Valószínűleg sokakra igaz lehet. Miért van az hogy nem tudnak a mai 18 de akár 30 éves nők sem őszinték lenni? Hogy ők nem szeretik a nyurga férfiakat és aztán mind olyannal jön össze! Hogy van ez árulja már el valaki!
Igen! Én jobban elfogadnám ha azt mondaná "bocsi te most társadalmilag nem vagy trendi mert 85 kg vagy és én nem akarok kilógni a sorból a barátnőim előtt".
"Én nőként azt mondom, hogy 1 randi után belefér egy ilyen kegyes hazugság. Nem hiányzik, hogy egy vadidegen letörje az önbizalmamat."
De itt nem arról van szó, hogy neked mi hiányzik, vagy mi nem, mert nem magaddal randizol.
Szóval jó lenne, ha ti, nők alkalmazkodnátok ahhoz, hogy mi, férfiak nem így gondolkodunk, mi az egyenes, őszinte dolgokat preferáljuk, még akkor is, ha rosszul esik, és sokkal többre értékeljük egy nőben, ha egyenesen megmondja, hogy nem jövünk be neki, mint az ilyen mellébeszélést.
Egy olyan nő, aki korrektül megmondja, hogy nem jövünk be neki, nem hagy rossz szájízt bennünk, nem lesz bennünk sértettség, ellenben az olyan nőkkel, akik mellébeszélnek, és mindenféle kamu indokokkal ráznak le minket.
"Csak honnan tudjuk, hogy te az a fajta férfi vagy, aki elfogadja a kritikát, vagy épp ellenkezőleg, utána elkezd engem szidni vagy további esélyekért könyörögni? Nálam volt már példa mindkettőre."
Hát ez engem férfiként eléggé meglep, mármint hogy volt már példa mindkettőre.
Én magam és az összes barátom, haverom az a fajta, hogy jobban szeretjük a világos, egyenes beszédet, és tudomásul vesszük, ha nem jöttünk be egy csajnak, nem kezdünk el sértődősködni, se bunkón szidni a csajt, vagy épp könyörögni.. én nem ismerek egyetlen ilyen férfit sem, ezért is írtam azt, amit írtam, de ezek szerint mégis vannak ilyenek..
Már ne is haragudj, de miböl gondolod, hogy a kinézeteddel van baja a nöknek?
Ugyanis ha ez lenne a gond, akkor nem lenne elsö randi sem, mert fényképröl már látszik, hogy 180/50 tipusú vagy vagy tényleg 85 kg, ahogy írtad. (Azt nem feltételezem, hogy más valaki képével hívod randira)
Sokkal valószínübb, hogy rettentö gátlásos, önbizalomhiányos valaki vagy (erre utal a kérdésed is, ami szerint a kinézeted nem megfelelö a nöknek), és ez a bizonytalan viselkedés az, ami zavarólag hat a nökre, mégha nem is feltétlen tudják magukban sem megfolgamazni, csak azt érzik, nem te vagy az "igazi".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!