Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mellébeszélés a nőknél amolyan sport?
Csak a saját tapasztalataimròl beszélek mielőtt kezdenétek hogy általánosítás.
Na szóval miért van az hogy ha ismerkedek valakivel aztán ugye azt mondja hogy nem szeretne újabb randit stb. Megkérdezem pontosan hogy az a baja velem e hogy átlagos vagyok. És nem nézek úgy ki mint a mai fiatalság (mármint a nagyon vékony, buz.s hajú srácok) mert elvégre én már nem vagyok tini és az adott lány se. Erre a válasz nemnez a baj, hanem most jól érzi magát egyedül. (Akkor minek randizik) aztán rá egy hétre láttom a facebookon hogy "kapcsoaltba" került valakivel, megnézem ki. Kitaláljátok? Egy kis ecsetfejű 60 kilós nézett rám vissza a képről.
És ezt már 7 lánynál tapasztaltam. Valószínűleg sokakra igaz lehet. Miért van az hogy nem tudnak a mai 18 de akár 30 éves nők sem őszinték lenni? Hogy ők nem szeretik a nyurga férfiakat és aztán mind olyannal jön össze! Hogy van ez árulja már el valaki!
Úgy látszik egész érdekes témát dobtam fel!
Én úgy gondolom hogy hogy ha megmondja őszíntén hogy pl csúnya vagyok vagy 182 cm hez szerinte sok a 85 kg. (Ami amúgy nem azt jelenti hogy kövér lennék) akkor tuti felszínes és nem is kár hogy nem fogunk tovább ismerkedni. Nem! Nem ordítanám le a fejét mint amit az egyik hozzászólásban olvastam.
Egyik sem vagyok és ő ezt a 10 perces talákozóbol amúgy se dönthette volna el.
Fas.t kombináltok annyit! :D
Az nektek a lényeg ki hogyan nézz ki! Lehet egy szemétláda vagy analfabéta bármilyen csak legyen olyan mint ami most elfogadott. Ha évekig nem találok partnert akkor se fogok csontosra fogyni vagy a hajamat órákig csinálni a tükör előtt mint a kis dívathuszárok.
De látod, ez is butaság. Az, hogy egyetlen nőnek miért nem jössz be, nem jelenti azt, hogy a következőnek is az lesz a baja veled.
Engem pont ezért nem érdekel, ki mit gondol rólam. Próbálok magamhoz képest a legjobb lenni, de ha azt mondaná valaki, nem jár velem, mert rövid a hajam... akkor mi van? Mennyivel vagyok előrébb, hogy tudom, mintha nem tudnám? Megnöveszteni nem fogom, póthajat nem rakatok fel, felszínesnek nem fogom gondolni, mert ha neki ez fontos, hát istenem, neki ez fontos.
Ha a kérdéses randik nem vakrandik voltak, akkor valószínűleg nem a külső kinézeteddel lehetett a probléma, feltéve hogy a saját fényképedet használtad és nem egy 10 évvel korábbit.
Nem tudom, hogy milyen stílusod van, de egy próbát megér. Annyit tegyél meg, hogy vegyél egy rendes öltönyt(fontos hogy jól álljon!!!),egy rendes inget, egy minőségi cipőt,menjél el fodrászhoz és vegyél 2 jegyet valami jó színdarabra, operettbe, ha bevállalod az operába és hívd el oda a kiszemelt hölgyet.....egészen máshogy fognak alakulni a dolgok. Teremtsd meg magadnak a lehetőséget, hogy bebizonyítsd többre vagy hivatott.....
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!