Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mellébeszélés a nőknél amolyan sport?
Csak a saját tapasztalataimròl beszélek mielőtt kezdenétek hogy általánosítás.
Na szóval miért van az hogy ha ismerkedek valakivel aztán ugye azt mondja hogy nem szeretne újabb randit stb. Megkérdezem pontosan hogy az a baja velem e hogy átlagos vagyok. És nem nézek úgy ki mint a mai fiatalság (mármint a nagyon vékony, buz.s hajú srácok) mert elvégre én már nem vagyok tini és az adott lány se. Erre a válasz nemnez a baj, hanem most jól érzi magát egyedül. (Akkor minek randizik) aztán rá egy hétre láttom a facebookon hogy "kapcsoaltba" került valakivel, megnézem ki. Kitaláljátok? Egy kis ecsetfejű 60 kilós nézett rám vissza a képről.
És ezt már 7 lánynál tapasztaltam. Valószínűleg sokakra igaz lehet. Miért van az hogy nem tudnak a mai 18 de akár 30 éves nők sem őszinték lenni? Hogy ők nem szeretik a nyurga férfiakat és aztán mind olyannal jön össze! Hogy van ez árulja már el valaki!
Néha nehéz őszintének lenni,mert attól félsz hogy megbántod a másik felet. No meg egy építő kritikához venni kell a fáradságot ahhoz, hogy a másik felet megismerd, arról nem is beszélve, hogy megértsd. Sokkal egyszerűbb odavágni egy kamu indokot mint összeszedni a gondolatainkat......
40F
#9 Pedig volt olyan, ráadásul értelmes férfi, akinek 1 randi után megmondtam, hogy barátságnál több nem fog kialakulni, mert nem volt meg a vonzalom. Utána még megpróbálta nekem megmagyarázni, hogy nem baj, ha tovább folytatjuk az ismerkedést akkor legalább jól érezzük magunkat, nincs veszíteni valónk és mindketten jól járunk :D Azóta is felkeres rendszeresen, hátha meggondoltam magam. Én pedig minden alkalommal nemet mondok.
Tényleg semmi bajom a külsejével, egyszerűen élőben irritáló személyisége volt. Ezt hogy kellett volna elmondanom neki, hogy közben ne sértsem meg?
Egyenesnek kell lenni és kész. Az összevissza szövegekből csak kavarodások, félreértések és hihetetlen kombinálások lesznek.
Kérdés: nektek hogy esne lányok, hogy ha a fiú tenné ezt veletek fordítva? Sorozatban?!ez lényegében hazugság. Gondolom Ti is elvárjátok az egyenességet a beszélgető partnereitektől. Meglehet ezt mondani normális stílusban is.
Amelyik fiú meg picsog, annak nincs tartása. Az fiú is marad még nem pedig férfi.
A kérdező kérdése szerintem tök fair.
Tanácsom: az életben mind ne mondat és tett mögött ott áll egy miért. Egy érdek. A válaszokból reakciókból lelehet olvasni mindent. Ha a lány nem tudott veled egyenes lenni, akkor szerintem örülj inkább annak hogy még időben megszabadultál tőle.
25f
# 12,
ez így teljesen korrekt volt részedről, ennyiből értenie kéne egy értelmes férfinak, hogy ennyi volt.
Egyedül talán a barátságos dumát nem kellett volna mondanod, ha nem gondoltad komolyan, hogy tényleg barátkozni akarsz vele, lehet hogy ezt értette félre.
Én ezzel úgy vagyok, hogy ha nekem nem jött randin egy lány, akkor nem mondok neki olyat, hogy maradjunk inkább csak barátok, mert hát valójában nem akarok vele barátkozni, nincs szükségem cset-haverokra, akikkel havonta egyszer beszélek 3 mondatot.
"Nem hiányzik, hogy egy vadidegen letörje az önbizalmamat."
Akkor segítek: Mellébeszélés = még annyiba sem veszlek, hogy az igazat mondjam neked.
Ennél több nem kell az önbizalomnak ;)
Hát persze. Ha meg megmondtam valakinek, hogy nem jön be nekem, akkor még én voltam a szemétláda ribi akinek senki sem elég jó, és mi az hogy nekem ő nem kell stb stb.
Ha azt mondtam, (gondoltam így finomabb), hogy nem egymást keressük, akkor vagy megint csak besértődött az illető, vagy tovább nyomult, hogy de de ismerkem meg, adjak esélyt bla bla bla.
A férfiak többségének egyszerűen magával a visszautasítással van problémája, nem képesek kezelni, nem képesek tudomásul venni. Szinte képtelenség úgy visszautasítani őket, hogy abból ne legyen sértődés, felháborodás, durva beszólás. Tisztelet azon kevés kivételnek akikbe nekem néha-néha sikerült azért belebotlanom. Én ezt amúgy 60-80 pasival kapcsolatban tapasztaltam a társkeresésben eltöltött 5 évem alatt, hogy nem bírják a visszautasítást, nem 7 emberrel. Most komolyan, 7 csaj? Ez valami vicc? Hogy ennyiből ilyen messzemenő következtetéseket vonsz le? Egyébként soha senkivel nem voltam bunkó, mégis rengetegszer megkaptam hogy az vagyok, mert visszautasítottam az adott férfit.
Nekem amúgy a magas (190), mackós pasik jönnek be sötétbarna rövid hajjal, szemmel és borostával, kevés korkülönbséggel.
Soha nem jöttem össze az ellentétével, szőke alacsony, vékony, ecsetfejű 7-10 évvel öregebb pasival, mert egyszerűen nem jönnek be.
Nem állt érdekemben hazudni egy pasinak sem, mert nem érdekel, hogy egy random idegen ember mit gondol rólam.
Soha nem volt olyan, hogy ha megmondtam, mi a baj, normális lett volna.
Nem azért akarják tudni, mert érdekli őket. Csak tudni akarják, hogy nem ők a hülyék. Mesebeli jelenet, hogy elmondod, miért nem jön be, ő meg mosolyogva elköszön. Csak le akarja üvölteni a fejed, hogy felszínes qrva vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!