Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha még a sport sem segít?
Mindig is vesztes voltam a csajozás terén, noha minden másban (suli, munka, pénz, hobbi) sikereket könyvelhettem el. 10 hónappal ezelőtt életmódot váltottam, egy személyi edző a szárnyai alá vett, elkezdtem gyúrni és tudatosan táplálkozni. Leadtam 48 kilót, izmosodtam, V alakom lett. Tehát már a sportban is sikeres vagyok.
De ugyanúgy nincs senkim, és még soha nem is volt. Minden lány elkönyvel barátnak, nem tekintenek rám pasiként, az értékeimet egyik sem veszi komolyan. Hiába a rengeteg edzés, sokszor rágódok ezen, és emiatt rendszeresek a hangulat ingadozásaim, sokszor vagyok lehangolt a frusztrált. Ráadásul hosszú idő után végre igazán szeretek egy lányt, aki persze nem akar tőlem semmit, így nehezen nyitok mások felé, mert képtelen vagyok elengedni.
Mi lehet a megoldás?
talán érzik hogy bizonytalan vagy, a hangulatod is változó, és ezért kiegyensúlyozatlan vagy... a nőknek pedig egy dolog biztosan kell: hogy határozott legyél...
könnyen lehet, hogy kiérződik az is, hogy nagyon szeretnél párt... talán félnek ettől, hogy ennyire ragaszkodóan keresed a párodat... kötöttségként élnék meg, legalábbis erre gondolnak, és ezért tartózkodhatnak tőled... talán észre sem veszed és máris gesztusokból ez jöhet át nekik.
A sportolás dicséretes, ez majd mindenképp meg fog térülni, viszont, hogy a nők érdeklődjenek, próbálj meg laza lenne, próbáld meg a viselkedéseddel elhitetni, hogy igazán nem is te, hanem ők lesznek az igazi nyertesei annak ha összejönnek veled. legyél laza, kellően random, de persze ha úgy adódik komolyan vehető.
és járj nyitott szemmel a világban, minél több mindent ismerj még meg, emberek viselkedését, nőkét különösen... mindenkit le lehet venni a lábáról :)
Honnan ez a hülye ötlet, hogy a sportolás (de ez nem az) segít bármin is?
Attól még jó, hogy azt a marha sok fölösleget leadtad.
Miért gondolod, hogy egy szerelmes pasi bárkinek vonzó lehet?
Először is: nagyon ügyes vagy. :) Gratulálok a fejlődésedhez!
Hol szoktál egyébként ismerkedni, mi az érdeklődési köröd?
Miután a külsődet kikupáltad, lehet, hogy a belsőddel is többet kellene foglalkoznod. Például, hogy magabiztosabb legyél - írtad, hogy sikeres vagy, tehát lenne is mire büszkének lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!