Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha még a sport...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha még a sport sem segít?

Figyelt kérdés

Mindig is vesztes voltam a csajozás terén, noha minden másban (suli, munka, pénz, hobbi) sikereket könyvelhettem el. 10 hónappal ezelőtt életmódot váltottam, egy személyi edző a szárnyai alá vett, elkezdtem gyúrni és tudatosan táplálkozni. Leadtam 48 kilót, izmosodtam, V alakom lett. Tehát már a sportban is sikeres vagyok.

De ugyanúgy nincs senkim, és még soha nem is volt. Minden lány elkönyvel barátnak, nem tekintenek rám pasiként, az értékeimet egyik sem veszi komolyan. Hiába a rengeteg edzés, sokszor rágódok ezen, és emiatt rendszeresek a hangulat ingadozásaim, sokszor vagyok lehangolt a frusztrált. Ráadásul hosszú idő után végre igazán szeretek egy lányt, aki persze nem akar tőlem semmit, így nehezen nyitok mások felé, mert képtelen vagyok elengedni.

Mi lehet a megoldás?

2017. márc. 10. 19:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem az edződ csinálta végig az edzéseket és tartotta be a diétát. És gondolom, fizettél is érte. Szóval, egyértelműen a te érdemed. Gratulálok hozzá!

Én is arra tippelnék, hogy túl görcsösen akarsz barátnőt. Szinte mindegy minden alapon, csak legyen.

Valahogy ezen kéne változtatnod, kicsit lazulni.

26L

2017. márc. 10. 21:37
 12/19 A kérdező kommentje:

Egyszerűen csak azzal szeretnék lenni, akivel igazán boldog vagyok, de ő meg nem akar kapcsolatot velem. Ezt nagyon nehezen tudom feldolgozni, és félek, hogy sok időbe fog telni.

De ez sem világos: ha nem vagyok eléggé nyomulós, az is gáz, ha meg túlságosan akarom a dolgot, az sem jó? Másoknak elég egy próbálkozás is a sikerhez. Én akármit teszek meg, soha nem vagyok elég jó...

2017. márc. 10. 21:43
 13/19 anonim ***** válasza:

#8, hát ebben is tévedsz: "Az meg h szerelmes vagyok, nem feltétlenül van a homlokomra írva."

Dehogy is nincs!

Pótléknak meg senki nem szívesen....

2017. márc. 10. 21:49
 14/19 A kérdező kommentje:
Akkor nincs jobb ötletem, mint időt hagyni magamnak. Még Ő is megmondta, h ne várjak rá, és tényleg nincs értelme várni a csodát, h meggondolja magát, és sokak szerint tényleg egy olyan szekér után futok, ami sosem fog felvenni. De képtelen vagyok lemondani róla.
2017. márc. 10. 22:01
 15/19 anonim ***** válasza:

"Ráadásul hosszú idő után végre igazán szeretek egy lányt, aki persze nem akar tőlem semmit"

?????????

Tehát nem vagytok pérkapcsolatban? Akkor mi az, hogy "szereted"?? Nem értelek.

2017. márc. 11. 00:48
 16/19 A kérdező kommentje:
Mert csak akkor szerethetünk valakit, lehetünk szerelmesek valakibe, ha párkapcsolatban vagyunk? Én nem értelek Téged,
2017. márc. 11. 04:27
 17/19 anonim ***** válasza:

Amíg nem vagytok együtt, nincs bensőséges kapcsolatotok, nem oldottatok meg együtt 1-2 problémát (akár apróságokat), addig nem ismered igazán. Tehát elképzeled, hogy milyen lehet, és ebbe az ábrándba vagy "szerelmes", nem pedig belé.

Ez csak rajongás.

2017. márc. 11. 10:09
 18/19 anonim ***** válasza:

Szóval ők nem akarják, amit te akarsz, akkor mi lenne, ha te meg azt akarnád, amit ők nem akarnak?

Sokan írták már és igazat kell adnom nekük, te túlságosan akarsz kapcsolatot, kétségbeesettség vagy valami hasonló sugárzik rólad, mert nincs senkid.

Vedd lazábbra, tekintsd az ismerkedést játéknak, és ha nyersz, szex a jutalom, nem kapcsolat!

Próbáld ki, hogy kevésbé vagy kedves a lányokkal, mint eddig.

A bejövős lánynak meg mutasd meg, hogy más lányokkal meg jól el tudsz lenni, nincs rá szükséged.

2017. márc. 11. 10:29
 19/19 anonim ***** válasza:

Talán arra is gondolhatnál, hogy a személyiséged nem fog meg senkit. nem lehet, hogy túl fellengzős vagy beképzelt vagy? Attól senki nem fog elájulni, hogy gyúrsz. Max felszedhetsz valami agyatlan díszpincsit egy diszkóban, akinek csak ez számít... Ha ennyi idősen tényleg azt akarod, hogy egy nő komolyan vegyen mint potenciális férfijelöltet, akkor inkább azt mutasd meg, hogy neki mit tudsz nyújtani. Illetve, hogy lehet-e veled egyáltalán jövőt tervezni. Gondolkozz azért el ezeken!

+Kérj tanácsod a barátaidtól, már ha vannak.....

2017. jún. 22. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!