Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek valójában tényleg csak Gigachad kell, a többi
mellébeszélés?
Figyelt kérdés
Tényleg igaz az, hogy a nők legfeljebb addig érik be kevesebbel, amíg nincs lehetőségük egy ilyen hibátlan férfit, vagy ehhez hasonlót megszerezni?
Ez itt a világhírűvé vált Gigachad aka Ernest Khalimov, aki annyira tökéletes, hogy még a létezését is kétségbe vonták:
Na megint a kis látens búza, aki erről a hányásképű gusztustalan fasziról fantáziálgat :D Keress már magadnak egy pasit, ne minket fárassz, vagy írass fel szemüveget.
2022. jún. 17. 14:23
2/48 anonim válasza:
Nekem csak egy kérdésem van - te beteg vagy? Nagyon unalmas már ez a csedezés. Akadj már le róla. Azért nincs nőd, mert ilyen fogyatékos vagy. A nők 90%-nak akármilyen hihetetlen, de nem csed a pasija.
2022. jún. 17. 14:24
3/48 anonim válasza:
Igen, így van, most pedig másszál szépen vissza a barlangodba recsizni a csedekre.
2022. jún. 17. 14:27
4/48 A kérdező kommentje:
Milyen hányásképű? A nők egyenesen önkívületi állapotba kerülnek egy ilyen csúcs alfahím közelében! Eljött az ideje, hogy kimondjuk a kellemetlen, brutális tényeket.
2022. jún. 17. 14:27
5/48 anonim válasza:
Igen, és Csádban (angolul Chad) meg mindenki gigamegaüberszuperfasza chad, szóval minden nő chad-i pasast akar, ugye?
Amugy mi a fenert nem vagy kepes felfogni h nincs idealis ferfi es no...
Mindenkinek mas tetszik mas a zsanere.
Az en zsanarem a normal/aputestu alacsonyabb pasi. Max 180cm magassagig, vilagos haj es zold szem.
Ez a pasi magyon nem ilyen... Ergo nem tetszik...
2022. jún. 17. 14:34
8/48 anonim válasza:
Te komolyan olyan hülye vagy hogy bebészéled magadnak hogy bárkinek is bejönne ez a negatív testzsírszázalékos, csiszolt képű férfiparódia
2022. jún. 17. 14:34
9/48 anonim válasza:
Bottal se.
2022. jún. 17. 14:36
10/48 anonim válasza:
2-es vagyok és nő. Akármilyen hihetetlen, de én nőként nagyon kellemetlenül érzem magamat egy ilyen férfi társaságában. Soha nem kerestem ilyen férfiak társaságát. Profi sportolói edzőterembe járok edzeni, tele van ilyenekkel, konkrétan én vagyok az egyedüli ösztrogén ott szinte. A férjem férfias, sportos férfi ugyan, de ennek a csávónak a közelében nincs. Nem tudom honnan a feltételezés, hogy ezzel kell versenyezniük a mai uraknak. A ti fejetekben létezik ez a rögeszme. A legtöbb nő életében alig találkozik cseddel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!