Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak, ha megfogja tudni, hogy előtte a testvérvel csókoluztunk?
Azonos szakmabeli vagyok,egy gazdag híres idős üzletemberel.
Mindig is felnéztem erre az emberre, egyszerűen imádom a sikereit.
30 évvel idősebb, mint én.
Ebben a családban van a legkisebb fiú, aki korban hozzám illik.
Nem tudom miért, pedig mindent megtettem, hogy szeressen, de elutasított, magyarul kiskosarozatt.
3-szor csókoluztunk egyébként.
Mivel ő fiatal, nem rendelkezik még azzal az egzisztenciális értékkel, mint az idős testvére.
Érdekes módon a 2022-es év , nekem az idős testvérével kezdődött.
Mint minden szakmában elkezdünk dolgozni közösen sikeres vagyok én is a munkámban.
10.000 $ hitelet úgy kaptam tőle, hogy 100%-an megbízik bennem.
Amit 4 hónap alatt teljesen visszadtam.
És a végeredmény mi lett, engem akar ez az idős férfi.
A közeli barátaim már tudják, azt hiszik, hogy csak a pénzért és azért vagyok vele, hogy előrébb jussak az üzleti életben.
Tetszenek a sikerei valóban, segített, hogy az üzleti életben előrébb jussak.
Aminek állnia kell az áll.
Megkapom tőle az anyagi biztonságot, teszik az egzisztenciális értékrendje, hogy nem egy átlagos ember.
Hiába van 30 év korkülönbség, nem csak a szépségemmel fogatam meg, hanem az az azonos munkával is.
A bökkenő az, hogy előtte a 24 évvel fiatalabb jóképű testvérénél próbálkoztam, és bár elcsattant pár csók, mégis utanak engedett.
Azt mondta, mennyek és találják magamnak valaki mást mert ő nem akar tőlem semmit, úgyis fogok találni majd egy pasit, mert szép vagyok a magam módján.
Igen találtam, a gazdag idős testvérét.
Még nem voltam családi rendezvényen, de ha megtudja, hogy az idős testvére velem van, biztos azt fogja hinni bosszúból vagyok vele pedig nem!.....
Mit mondjak a mostani páromnak, ha megfogja tudni, hogy előtte a testvérvel csókoluztunk?
Mert úgyis ki fognak egyszer derülni a dolgok.?
Az öccse előtte volt jóval egy évvel. Tehát jóval előtte, és nem én voltam az , aki kacéron kideztett volna velem.
Igen lehetne neki más, bomba fiatal nő is.
De azért én vagyok, mert hasonló a munkánk.
Nem csak eljátszom, hogy szeretem.
Először is furcsa, hogy valaki huszonévesen, 4 hónap alatt képes összespórolni 10e dollárt, miközben nem tud helyesen írni, fogalmazni, de tekintsünk el ettől a részlettől.
Hogyha olyan jó kapcsolatban vagytok az idős úrral, miért esik nehezedre elmondani? Miről beszélgettek, avagy csak szexeltek?
Nyilván nem csak eljátszod, tök véletlen, hogy egyetlen kérdésben 6x emelted ki az egzisztenciáját 😂
Mutatom, hogy nézne ki ez a kérdés, ha a pasit szeretnéd, nem a pénzt: Munkám során megismertem egy jóképű fiút. Hiába próbálkoztam nála, 3x csókolóznunk, de aztán elküldött. Nem akart tőlem semmit, azt mondta, elég szép vagyok, biztos találok majd valakit. 1 évvel később megismertem a 24 évvel idősebb bátyját. Egymásba szerettünk, X ideje együtt vagyunk. Lesz egy családi rendezvény, ahol mindketten ott lesznek. Félek, hogy kiderül, hogy régebben az öccsével csókolóztam. Mit mondjak neki, ha rákérdez? Valami ilyesmi.
Amúgy remélem, hogy kamu kérdés, és nincs olyan milliomos az országban, aki nem tudja leírni azt a szót, hogy menjél. A másodikosaimnak már megy...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!