Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak, ha megfogja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak, ha megfogja tudni, hogy előtte a testvérvel csókoluztunk?

Figyelt kérdés

Azonos szakmabeli vagyok,egy gazdag híres idős üzletemberel.

Mindig is felnéztem erre az emberre, egyszerűen imádom a sikereit.

30 évvel idősebb, mint én.

Ebben a családban van a legkisebb fiú, aki korban hozzám illik.

Nem tudom miért, pedig mindent megtettem, hogy szeressen, de elutasított, magyarul kiskosarozatt.

3-szor csókoluztunk egyébként.

Mivel ő fiatal, nem rendelkezik még azzal az egzisztenciális értékkel, mint az idős testvére.

Érdekes módon a 2022-es év , nekem az idős testvérével kezdődött.

Mint minden szakmában elkezdünk dolgozni közösen sikeres vagyok én is a munkámban.

10.000 $ hitelet úgy kaptam tőle, hogy 100%-an megbízik bennem.

Amit 4 hónap alatt teljesen visszadtam.

És a végeredmény mi lett, engem akar ez az idős férfi.

A közeli barátaim már tudják, azt hiszik, hogy csak a pénzért és azért vagyok vele, hogy előrébb jussak az üzleti életben.

Tetszenek a sikerei valóban, segített, hogy az üzleti életben előrébb jussak.

Aminek állnia kell az áll.

Megkapom tőle az anyagi biztonságot, teszik az egzisztenciális értékrendje, hogy nem egy átlagos ember.

Hiába van 30 év korkülönbség, nem csak a szépségemmel fogatam meg, hanem az az azonos munkával is.

A bökkenő az, hogy előtte a 24 évvel fiatalabb jóképű testvérénél próbálkoztam, és bár elcsattant pár csók, mégis utanak engedett.

Azt mondta, mennyek és találják magamnak valaki mást mert ő nem akar tőlem semmit, úgyis fogok találni majd egy pasit, mert szép vagyok a magam módján.

Igen találtam, a gazdag idős testvérét.

Még nem voltam családi rendezvényen, de ha megtudja, hogy az idős testvére velem van, biztos azt fogja hinni bosszúból vagyok vele pedig nem!.....

Mit mondjak a mostani páromnak, ha megfogja tudni, hogy előtte a testvérvel csókoluztunk?

Mert úgyis ki fognak egyszer derülni a dolgok.?

2022. ápr. 27. 21:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

A másodikosodnak megy igen mert magyar iskolában tanult igen.

Nem ebben az országban van......!

2022. ápr. 27. 22:07
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem kell, hozzá diploma hogy valaki,10e dollárt összedjen 4 hónap alatt.

A közepes tanulok általában mind cégvezetők, és felső diplomás alkalmazotjai vanak.

Lehet valakinek 2 felsőfokú nyelvvizsgaja, és diplomája Magyarországon úgyis csak minimálbér aljár fizetek meg általában, de nettóban kevesebbet kap.

Nem minden iskolán, és a helyesírástól függ.

Legalább is aki huszonévesen 3 országban van jelen, és 3 különböző nyelven beszél folyékonyan, és tapasztalata az adott muna területen, összetud szerezni 10e dollárt!!!!!!!!!!!

2022. ápr. 27. 22:15
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerem az előző kérdéseket, de a hárítás, az abszurd és ködös sztori, a polgárpukkasztó + kontextuson kívüli témák ideemelése (tanulatlan buta ember meggazdagszik és felhozza a hazai keserű valóságot), a vélemények elutasítása vagy mellőzése, a túlzó nyelvtani eszközök használata mind arra utal, hogy kamu a kérdés

Ha nem lenne az, azt mondanám jobb ha a párod tőled tudja meg, ugyanakkor hozzá kell tennem, hogy ez egy tisztázatlan helyzet. Miért csókolta volna meg a fiatal srác, ha nem dugtatok utána és nem jöttetek össze? Szerelemből szereted az öreget? Biztos elmondja a srác a testvérének mit csináltatok? Ezekre a kérdésekre te tudod a választ, de ezek mind befolyásolhatják a számodra legelőnyösebb döntést.

Egyébként nem vagyok grammar nazi, de ha más nyelvek folyékonyan mennek, akkor érdemes a legjobban beszélt ország legközkedveltebb fórumát használnod (angolnál pl. Reddit) - nem a kritika elkerülése miatt, hanem mert a helyzet elég komplex, és félreértések merülhetnek fel a válaszok értelmezése során. Persze ha a magyar nyelv gyakorlása miatt használod arra nagyon jó, itt sokkal többen válaszolnak mint a "tanulás" kategóriában.

UI.: Tényleg tök jó lenne ha valaki bedobná az előző kérdéseket.

2022. ápr. 27. 22:33
 14/19 anonim ***** válasza:

"általad legjobban beszélt nyelvhez tartozó ország*"-ra javítanám a fent elrontott hibás részt, ha van más hiba is azt már az autocorrectre fogom

Látod, nem csak neked van mit tanulni, kihagytam én is pár fontos mondatelemet.

2022. ápr. 27. 22:39
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Valaki linkelje már az 1 évvel ezelőtti kérdéseit. Had röhögjek egy jót. 😄
2022. ápr. 27. 22:50
 16/19 A kérdező kommentje:
Látom jól szórakoznak itt egyesek.
2022. ápr. 27. 23:15
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, linkeld mar be légyszi tényleg a korábbi kérdéseidet, neked könnyebb visszakeresned őket.

Ha nem, akkor a többiek (na meg persze a magam :D) kedvéért megpróbálom majd én visszakeresni őket, csak az a baj, hogy 65 oldalnyi válaszom van, és van még egy fiókom kb.100 oldalnyi válasszal, és még az is lehet, hogy nem szóltam hozzá a kérdésekhez anno, vagy csak 1-2-höz :/ Bár úgy rémlik, hogy nem tudtam őket szo nélkül hagyni :D Na majd megpróbálom megkeresni őket.

2022. ápr. 28. 13:01
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek, megvan az első!! Folyt köv, most sajnos nincs időm tovább keresni, de igyekszem nem elfelejteni :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2022. máj. 1. 09:05
 19/19 anonim ***** válasza:

Nagy vagy!! 👏👏🙂🙂

2022. máj. 1. 14:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!