Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak.ti megvéditek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak.ti megvéditek a párotok ha másik nő beszól neki, vagy csendben szórakoztok a két csajon?

Figyelt kérdés

Megalázó ha a párom előtt beszól nekem egy csaj(ráadásul aki nyomul a páromra), érzékeltetve azt hogy simán nagypofáju es megteheti, en meg védekezem a "támadás" ellen mint egy kis nebáncsvirág.

A páromon azt látom hogy szinte szórakozik az ilyen szitukon és mintha tetszene is neki egy karakánabb beszólós nő, meg ugy eleve a nők közti "cicabalhé", es ugye állandoan en jövök ki alul mert én vagyok "hápogásra" védekezesre kényszerítve.

Ilyen helyzetekben én nem is várhatok semmit egy férfitől igazábol?

#cicabalhé
2022. ápr. 19. 16:55
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Mert nem tudom azt sem hogyan nyujthatna egy férfi ilyen esetben biztonságot. Mire kérjem?

Pl lepcsőhazban jönnek szembe. Erkelyről átszólnak.stb.

2022. ápr. 19. 21:20
 32/39 anonim ***** válasza:
Valami nem kerek.
2022. ápr. 19. 21:58
 33/39 anonim ***** válasza:
74%
Tényleg nem stimmel itt valami, biztos van oka hogy te folyamatosan áldozatnak érzed magad. Lehet kicsit magadba is kellene keresned a hibát, olyan nincs ok nélkül hogy aki meglát téged csak úgy a semmiből beszól, átkiabál.
2022. ápr. 19. 22:32
 34/39 A kérdező kommentje:
Irtam már okokat. Nem ez a kerdés.es nem mindenki. Nők.
2022. ápr. 20. 07:01
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
🍿🍿🍿
2022. ápr. 20. 07:32
 36/39 anonim ***** válasza:
52%

6 éve vagyok együtt a párommal. Ez idő alatt egyszer nem volt olyan, hogy valaki beszólt volna, mikor ő is ott volt velem.

Egyébként én általában eleresztem ezeket a fülem mellett és magasról letojom, hogy kinek mi a véleménye. Mondjuk az is igaz, hogy nem társasházban lakunk, így ezek a lakóharcok minket elkerülnek eleve.

2022. ápr. 20. 09:04
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen az ,amikor olcso kornyeken laksz. Koltozz el draga kornyekre,ott nem szokas beszolni.
2022. ápr. 20. 09:45
 38/39 anonim ***** válasza:
65%
A parod is a mosolygas helyett mondhatna annyit, hogy tipli kisanyam, ne piszkald a baratnomet. En biztos nem hagynam annyiban a dolgot, sose volt ilyen problema a multamban. De neked valamiert ez a ketszinu kigyo kell. Melengesd csak.
2022. ápr. 20. 15:49
 39/39 anonim ***** válasza:
Mondd meg a csajnak hogy üdvözlöd a Józsit, vagy hogy hívják, az exét, és kérdezd meg hangosan mi van vele, hogy van a párja. Jaaa, szakítottatok, nahátt??? Miért? Bár gondolom már nem aktuális mivel 2022-es kérdés, de én biztos ezzel piszkálnám. Vagy valamivel, ami eszembejut, gondolom vannak hibái. Aztán majd rájön hogy nem kéne pattogni.
aug. 30. 03:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!