Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak.ti megvéditek a párotok ha másik nő beszól neki, vagy csendben szórakoztok a két csajon?
Megalázó ha a párom előtt beszól nekem egy csaj(ráadásul aki nyomul a páromra), érzékeltetve azt hogy simán nagypofáju es megteheti, en meg védekezem a "támadás" ellen mint egy kis nebáncsvirág.
A páromon azt látom hogy szinte szórakozik az ilyen szitukon és mintha tetszene is neki egy karakánabb beszólós nő, meg ugy eleve a nők közti "cicabalhé", es ugye állandoan en jövök ki alul mert én vagyok "hápogásra" védekezesre kényszerítve.
Ilyen helyzetekben én nem is várhatok semmit egy férfitől igazábol?
Mert nem tudom azt sem hogyan nyujthatna egy férfi ilyen esetben biztonságot. Mire kérjem?
Pl lepcsőhazban jönnek szembe. Erkelyről átszólnak.stb.
6 éve vagyok együtt a párommal. Ez idő alatt egyszer nem volt olyan, hogy valaki beszólt volna, mikor ő is ott volt velem.
Egyébként én általában eleresztem ezeket a fülem mellett és magasról letojom, hogy kinek mi a véleménye. Mondjuk az is igaz, hogy nem társasházban lakunk, így ezek a lakóharcok minket elkerülnek eleve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!