Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak.ti megvéditek a párotok ha másik nő beszól neki, vagy csendben szórakoztok a két csajon?
Megalázó ha a párom előtt beszól nekem egy csaj(ráadásul aki nyomul a páromra), érzékeltetve azt hogy simán nagypofáju es megteheti, en meg védekezem a "támadás" ellen mint egy kis nebáncsvirág.
A páromon azt látom hogy szinte szórakozik az ilyen szitukon és mintha tetszene is neki egy karakánabb beszólós nő, meg ugy eleve a nők közti "cicabalhé", es ugye állandoan en jövök ki alul mert én vagyok "hápogásra" védekezesre kényszerítve.
Ilyen helyzetekben én nem is várhatok semmit egy férfitől igazábol?
Normál esetben várhatnál, illene megvédenie a párodnak.
De a mai világban egy nőnek is illik megvédenie magát.
1 csak belegondolva ha megvédene akkor felvenné vele a kommunikácios kapcsolatot igy, es abbol meg lehet az sülne ki, hogy egymást csipkedik aztán es én lennék a "néző".
Mimt amikor macskaeger harcot folytat egy férfi es egy nő kb elmehetne az ilyen szitu egy kész ismerkedésnek is.
De a helyzetet ugy szeretném megoldani hogy ne legyek már alázva a párom elott.
Felnőtt emberekről van szó. Ilyenkor ezt várni kb. olyan, mint amikor a férfi elvárja, hogy a felesége főzzön neki állandóan. Elavult nemi szerepet erőltet. Az más, ha valami balhés férfi szól be, akkor annak elzavarása már egy másik kérdés, de két nő egymással vitatkozása - magánügy.
Kivéve, ha a másik valami "telepről szökött" kisebbségi állampolgár, mert azt okosabb a környékre se engedni.
3# gondolom a párom is jobban örülne egy ilyen csajnak, ezért is tunik ugy mintha a beszólogatós tetszene is neki.
Meg lehet eleve ezért is szol nekem be a csaj, elvégre nyomulna a páromra.
Hogy oldjam ezt meg?
5# addig eljutottam most a válaszok alapján hogy jobb is ha csendben marad inkább a párom.
De az hogy rajtunk szórakozik, imponál neki a masik pláne én jövök ki nebántsvirágnak. Sok a baj..
Általában azon vagyok hogy elvegyem az élét (humor), rövidre zárjam, lehiggasszam a másikat es hagyjon békén
Meg a "cicabunyo" is kész röhej lenne a párom előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!