Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyik nő (22) azt mondja, maximum 24 éves jöhet szóba, de inkább legyen fiatalabb, akár nála is, a másik nő meg (24) azt mondja, 40 éves pasija is volt, a 26 túl fiatal, legalább 28 legyen?
Figyelt kérdés
2020. szept. 3. 16:38
1/11 anonim válasza:
Talán azért, mert mások vagyunk? Egyéni tapasztalás.
2/11 anonim válasza:
Nemtudom. Talán azért, mert minden ember más és más?
Mert valakinek a szőke valakinek meg a barna tetszik?!
4/11 anonim válasza:
Első, egyszerre írtuk, szinte ugyanazt :)
5/11 anonim válasza:
Miért van az, hogy egyik férfi azt mondja, neki D-kosár alatt nem nő a nő, másik meg él-hal a kis cickókért? Na, ugyanennyire értelmes a te kérdésed is.
6/11 anonim válasza:
Mert vannak nők akik a fiatal pasikra esküsznek, mások a tapasztalt éretebb, de még egyáltalán nem idős 40 es korosztályra.
7/11 anonim válasza:
Nagyon egyszerű: nem minden nő egyforma.
22/L
8/11 anonim válasza:
Pl van az egyetemen nálunk egy 50 éves pasi, teljesen ősz, de sportos, sármos, és értelmes. És minden szeminárium után 4-5 huszonéves csaj megy oda hozzá beszélgetni, és nem annyira a tananyagról...
10/11 anonim válasza:
Ja ha már itt tartunk,akkor miért van az hogy én a halászlevet szeretem,de ha elémraknak egy tányér babgulyást azt is megeszem,ez biztos azért van mert én feladom az elveimet,és éhes vagyok??vagy mert jól elkészítve finom mindkettő?vagy nem is tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!