Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a feleségek, akiket megcsaltak, vagy elhagytak egy másik nő miatt, a saját hibáikat is képesek belátni, és elgondolkozni rajta, vagy csak a megcsaló felet és a harmadikat hibáztatják körömszakadtáig?
Szia önkritikás!
Te is a saját hibádból nem kellesz a nőknek? Vagy az más, természetesen az is az ő hibájuk?
Azok a férfiak akiket megcsaltak...<<úgyis fel tehetnéd a kérdést..Szerintem itt nincs különbség nő és férfi között.
Itt teljesen mind1 ,hogy melyik nem a vétkes és az áldozat.
Ha valaki megcsalja a barátnőjét nem hiszem ,hogy a nőben kéne keresni a hibát.
Ha egy nő megcsalja a pasiját sem a férfiban kell keresni a hibát.
Csak és kizárólag a megcsaló a hibás!
Ugyanis amíg nem történik meg addig bármit meg lehet oldani.
Max elválnak...de a megcsalásnak úgyis az a vége és ha szeretek valakit akkor pedig pont azt akarom el kerülni.
Persze az áldozatnak is vannak hibái mint mindenkinek...de nem hiszem ,hogy azok olyan nagyok lettek volna...ha 1x össze házasodtak.Ha meg igen akkor minek?
Első esetben nem tudom mi volt a mai napig a hibám, mert még őrült szerelmes voltam, amikor kipenderítettek. Tehát akkor még besavanyodásról sem beszélhetünk, meg megunásról, mert bármit megtettem volna érte csak csettintenie kellett.
Az utolsó esetnél... az komplikált. Ott nem azt mondanám, hogy elromlottak a dolgok, ott a sors szólt közbe. Szerelmes lett másba. Nem csalt meg, nem akart elhagyni, de kibírhatatlan lett, mert boldogtalan volt. Nem tartom hibásnak egyikőnket sem. Így alakult. Meg tudtuk beszélni, le tudtuk értelmesen zárni a kapcsolatunkat. Azt nem mondom, hogy az egóm nem nyalogattam egy ideig, mert inkább neki fájt a legjobban a dolog. De örülök, hogy az exem megtalálta élete nőjét, tényleg nagyon összepasszolnak és a mai napig boldogok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!