Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha van barátnőtök, "átfogjátok" (nem tudom, hogy mondják pontosan 😂)egy másik nő hátat/derekát?
Jellemzően nem fogdosok idegen nőket.
De például egy csoportképen simán volt, hogy összekaroltunk/ölelkeztünk többen, és csíz.
Majd a kép után ki jobbra, ki balra. Szóval szituáció függő.
#1! Engem is az érdekel, aki teszi, miért teszi? Van valami jelentősége, vagy csak túlgondolom?
#2! Ez jó hír, hogy nem fogdosol idegen nőket.🙂 Természetesen nem arra gondoltam, hogy utcán/buszon/közértben random átöleltek-e nőket. Inkább arra, mint amit írtál csoportkép nélkül. Tehát ismered, de nem vagytok szoros kapcsolatban. Pl.miközben beszéltek munkaügyben, mert munkatársad, vagy ilyesmi.
2: én sem arra gondoltam, hogy buszon/utcán, de a kolléganőim, a havercsajok is idegenek a szónak a párkapcsolati értelmében, őket sem fogdosom.
Viszont ahogy mondtam előfordulhat olyan szituáció, ahol igen. Innentől csak az a kérdés, hogy te egy ilyen szitura vagy e féltékeny, vagy sem.
Nem csinálok ilyet. Fényképezés ahol így alapból jön.
Egyre emlékszem akkor be voltam csípve meg a csaj is álltunk a társasággal és beszélgettünk közben átfogtam a derekát. Nekem távkapcsolatom volt neki is volt barátja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!