Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ha van barátnőtök,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha van barátnőtök, "átfogjátok" (nem tudom, hogy mondják pontosan 😂)egy másik nő hátat/derekát?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Csak úgy, észre se veszitek, általános mozdulat, vagy csak annak, aki tetszik, ill. egyéb?

2021. jan. 2. 17:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
8%
Te ittál?
2021. jan. 6. 07:27
 12/19 A kérdező kommentje:
Miért ittam volna? A kérdés melyik része nem érthető?
2021. jan. 6. 11:32
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, no vagyok, en pontosan tudom, mire gondolsz. Annyi kulturalt, normalis nos ferfi csinalja, mintegy ontudatlanul, de nagyon is tudatosan szerintem. Vonzalom biztos, hogy van, de lepeseket nem tesznek, esetleg varnak a notol. De talan azt sem.

Mikor kicsi a hely es elmegy mogottem, mikor utat ad.

Orvosom is csinalta, vonzodast latok rajta, de ennyi mindossze. Baratnom ex-ferje csinalta baratilag, de utana telefonbetyarkodott, es el is valtak.

Ezek vagy tudatalatti jelzesek, vagy apro levezeto celzasok, esetleg potcselekves. Szerintem nem kejenckedes, de szemelyes vonzalom all mogotte.

2021. jan. 23. 18:21
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszi 13-as, pont ilyen helyzetekre gondoltam.
2021. jan. 23. 20:04
 15/19 anonim ***** válasza:
77%
Igen, de csak közeli barátét köszönéskor.
2021. febr. 14. 13:44
 16/19 anonim ***** válasza:
84%
Átkaroljátok...
2021. febr. 15. 13:45
 17/19 A kérdező kommentje:
#16Köszi,ezt a szót kerestem😂
2021. febr. 16. 21:56
 18/19 anonim ***** válasza:
18%
Soha nem érek hozzá semmilyen nőhöz a barátnőmön kívül.
2021. szept. 24. 16:09
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Átkarolni nem szoktam, de pl a hátát simán megcirógatom. Ösztön szerű mozdulat, általában kolleganőknek csinálom, ha látom, hogy nagyon stresszesek, izgulnak, félnek, és meg akarom nyugtatni őket.
2021. okt. 3. 08:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!