Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt hogy egy hosszú kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt hogy egy hosszú kapcsolatban élő lánnyal/nővel jöttél össze?

Figyelt kérdés

Elmesélnéd légyszi hogyan sikerült? Kezdek ebbe az esetbe esni és van egy kis bűntudatom mert nem akarom senki kapcsolatát tönkretenni. Nem tudom milyen a kapcsolata nem kérdeztem csak képeket látok ami alapján minden rendben van náluk. Kerdezoskodni nem akarok, és úgy érzem azt mondaná hogy minden rendben. Közben mégis azt érzem hogy nyitott felém és szeretne valamit (lehet csak barátságot?)

Nekem teljesen a zsánerem, és tudja hogy bejön nekem. Csak messengeren beszéltünk, beszélünk de ott nagyon jó írogatni vele. Mindig van téma stb

ma 10:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem akar semmit. Egontuningol csak
ma 12:40
 2/2 anonim ***** válasza:
4 évig volt kapcsolatom egy férjes nővel.
ma 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!