Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek vagy terveznétek hosszú távra olyan lánnyal akit izgat az állatosszex és családiszex?
Figyelt kérdés
Mennyire lehet működő képes egy ilyen kapcsolat hosszútávon, ha izgatják ezek a dolgok mindkét felet, de nem biztos benn mindkét fél, hogy hosszútávon ilyen dolgokat akar csinálni?
26F
2014. aug. 15. 09:31
2/14 anonim válasza:
És a lány csinálta is vagy csak fantáziál?
3/14 A kérdező kommentje:
még csak fantáziál
2014. aug. 15. 09:33
5/14 anonim válasza:
A gyomrom felfordult attol,hogy ezt elolvastam,lehet en vagyok a maradni de nem.
Max. eladnam Tuneziaba kecskeert.
8/14 anonim válasza:
nem, nekem ez már beteges, ezt nem tudnám elfogadni.
9/14 anonim válasza:
Amíg csak izgatja, addig semmi gond. Legalább élénk a fantáziája, és bátran kimondja a vágyait.
10/14 anonim válasza:
ha olyan iránt érdeklödik, ami után én is, legyen az -szinte- bármilyen a szokványostól eltérő, akkor miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!