Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemdohányzó fiúk! Ti összejönnétek olyan lánnyal hosszú távú tartós kapcsolatra, aki dohányzik?
nálunk ez úgy zajlik, hogy:
a barátnőm nem dohányzik én igen..
de a cigi nem volt akadály abban h szeressen e vagy sem, nem a cigit szerette vagy utálta hanem engem!
De amikor vele vagyok akár csak egy egész napot is akkor nem gyújtok rá!!
Mert lefoglal teljesen és nem jut eszembe h olyankor rágyújtsak amikor vele vagyok!
Ha az életben lesz egy olyan valaki, aki kiegészít, teljes értékű társammá válik és nagyon szeretem, hát nem fog érdekelni, hogy dohányzik-e, vagy sem.
Tudom,hogy nem vagyok népszerű a hozzáállással, de az embert nem így mérjük, szerintem.
"Mondjuk ahhoz h valaki dohányozzon kell egyfajta butaság.
"
Én nem védem a dohányosokat, de aki ilyet ír, az egyszerűen hülye.
én is azt mondom, hogy elég nagy gáz, ha valaki azért nem szereti a másikat, vagy küldi el a pi-csába, vagy úgy gondolja h milyen sz@r alak ha dohányzik...
ergo ezeknek az embereknek fontosabb egy káros szenvedély mint az ember maga!
1-es vok.
de mondom lehet kompromisszumot kötni!
hogy ha együtt vagytok akkor vagy nem gyújt rá egyáltalán, vagy csak 1-2 szállal szív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!