Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyzet adódott a szerelmi életedben amire korábban azt mondtad “én aztán soha”?
Például korábban azt gondoltad, hogy biztos nem jönnél össze fiatalabb férfival, sokkal idősebb nővel, esetleg elvált de gyerekes nővel/ férfival. Soha nem mennél bele távkapcsolatba. Soha nem jönnél össze mondjuk kopasz férfival. Soha nem akarsz házasodni, gyereket vállalni.
Merészebb példák: biztos voltál benne, hogy soha nem leszel hűtlen. Soha nem leszel szerető. Soha nem szeretsz bele foglalt emberbe. Soha nem hagynád el a partnered másért.
Ezek mind csak példák de ha más ilyen szituáció volt az életedben, írd le.
Azt is írjátok le, hogy férfi vagy nő vagy.

Korábban azt mondtam, soha nem bocsátanám meg az árulást, a hűtlenséget. Nos, megbocsátottam. Az élet a legnagyobb tanító, rövid időn belül megmutatta, hogy tényleg nem szabad megbocsátani.
25/Nő

Kettő ilyesmire emlékszem.
- "Súlyfelesleges nővel nem." Első szerelmem picit az volt.
- "Nem lépek félre." 18 év után mégis megtörtént.
F46

Mindhárom kapcsolatom olyan volt, hogy volt benne minimum egy kizáró tényező. Aztán végül mégsem lett kizáró :D
1. Alacsonyabb volt nálam.
2. 9 évvel fiatalabb volt.
3. Jelenlegi akivel még nagyon friss a dolog szintén fiatalabb (ezen már meg sem lepődöm) de 250 km-el arrébb lakik.

Nem tartok semmilyen emberi kommunikációt exekkel. De ez így is van, így is lesz. Csak a baj van belőle, ráadásul egy olyan ember, akinek nem kellek, csak megalázhatna, lehetne jópofizni, dicsérgetni az új csávóját, akire lecserélt, hogy mennyi pénze van, meg mekkora királyarc, vele is jópofizni kellene... Ezekből meg nem kérek.
Ami viszont van, de nem gondoltam volna, hogy lesz, az az, hogy ennyire nem fog érdekelni ez az egész ismerkedősdi. Elfogadtam, hogy egyedül halok meg (és remélem, hogy minél hamarabb - bántani nem fogom magam, de azért reménykedem egy hirtelen szívmegállásban vagy hasonlóban)

- Nem akartam megcsalni senkit, mégis megtörtént (nem szex, csak csók, és egyszer érzelmi szinten). Mondjuk ezekben az esetekben ki is léptem a kapcsolatból az első adandó alkalommal, az elsőnél másnap, az utóbbinál akkor, mikorra tudtam magamnak egy lakást bérelni. Ott egyébként a másik is érzelmileg csalt engem, ráadásul fél évvel hamarabb kezdte.
- Nem bocsátok meg megcsalást. Egyik exemről tudtam, hogy félredugott valami random jöttment nővel, de nagyon nehezen vallotta be még úgy is, hogy megmondtam neki, hogy tudok róla. Nem volt nagy szerelem, gondoltam, kipróbálom, hogy meg tudok-e bocsátani neki. Nem tudtam, egyre jobban lenéztem és megvetettem.
- Nem közeledek foglalt pasihoz: az érzelmi megcsalós sztori egy házas pasival történt. Mostani párom szintén foglalt volt, bár a körülmények miatt nyitott volt a kapcsolat, de így sem éreztem etikusnak. Végül szakított a másikkal, és csak aztán jöttünk össze.
Hozzáteszem, sok kapcsolatom volt, szóval nem mind volt ilyen problémás, mint a fentiek :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!