Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt ilyen helyzet az életedben ?
Amikor nem tudta kimondani egyik sem hogy legyen vége. Aztán hol jobb hol rosszabb időszakok váltották egymást.
Mennyi ideig tartott ez és végül mi oldotta meg a helyzetet?
Volt, kb 1 éves időszak a 4 éves kapcsolatban.
Végül ő szakított. Hálás voltam, mert akkori fejjel én nem tudtam volna kilépni. Azóta megtaláltam életem szerelmet.
24N
Sajnos ezt az exem oldotta meg,a lehető legrosszabb módon :elmart magától. Fel nem vett telefonok, semmibe vett szerelmes üzenetek, üvöltözés, amiért én sokkal jobban ragaszkodtam hozzá, mint fordítva.
Aztán végül is elérte a célját.
Sikerült tönkre vágnia köztünk a bizalmat és megutáltatnia magát.
Igen,kitartottam és mindent megpróbáltam mindvégig,hogy mentsem,ami menthető.Szegény öreg,fáradt,beteg ember,őt bántja az egész világ...Persze az nem számított,mennyire megtaposott lelkileg a folyamatos negatív szövegével.Azzal,hogy tudatosan próbált távol tartani magától,majd pedig órákon át beszélni telefonon,mikor hogy diktálta a hangulata.
Ma már értem,mekkora játszma volt mindez.Tulajdonképpen törvényszerűen hullott ki az életemből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!