Mi volt a legijesztőbb helyzet, amibe életedbe kerültél? Volt már olyan esetleg, hogy majdnem meghaltál?
Pl vezetésnél előfordul néha. Meg még volt pár régebben, óvodáskoromban rámdőlt egy sírkő. Máskor meg Erdélyben egy részeg román rendőr kocsival nekiment egy nagy fémtáblának pár méterre előttem, ha előtte nem állok meg becsatolni a szandálomat agyonüt a tábla.
Meg szeretek veszélyes dolgokat csinálni, bár azok nem ijesztőek hanem inkább izgalmasak.
majdnem meghaltam:
koffeinmérgezésem volt - akkor meghaltam volna, ha nem hánytatom meg magam az tuti
egyszer halántékon csapott egy ajtó - akkor volt testen kívüli élményem
leszálltam egy buszról és előtte-tehát takarásában- mentem át az úton és ha 1 minimálissal gyorsabb a tempóm telibecsap egy autó... még a buszsofőr is rámdudált utána 2* és mutatta hogy máskor ne csináljak ilyet és figyeljek... a lábam már lendült előre amikor elment előttem a kocsi
gyerekként fejjel lefelé lógtam egy fán és leestem, fejjel a betonra...
ijesztő:
vagy 30 métert gurultam/csúsztam snowboarddal egy jeges meredek pályán - mondjuk ez nagyon ijesztő lehetett kivülről, nekem nem... a felvonón ami a pálya felett ment keresztbe srácok néztek nagyon.., és amikor mutattam nekik hogy minden okés megtapsoltak :D
a szellemi fogyatékos fickó a környékünkön aki megfenyegetett és a rendőrök annyit mondtak h majd ha fizikai dolog történik akkor tudnak vele mit csinálni
rem nem ő gyilkolt a másik kis úton ahol most jár...de kinézem a debil fejéből.
Viszont az összes közül legjobban a koffeinmérgezésnél féltem...
Ja tényleg, nekem is volt olyan koffeinmérgezésem. Bevettem egy csomó gyógyszert a kávé mellé, nem tudtam h a gyógyszerben is koffein volt.
Betegség miatt többféle gyógyszerrel próbálkoztam.
Volt egyszer olyan is h csináltam egy görbe estét, kipróbáltam egy bizonyos "fűszert", jó sok alkohol kíséretében. A fűszer hatása nem jött ezért az este folyamán többet megettem mint a halálos adag. Szerencsére nem haltam meg de olyan pocsékul voltam másnap h ha csak felemeltem a fejem a párnáról már ájultam is elfelé. Meg brutálisan felerősödött mioclonusos izomrángásaim voltak. Harmadnap voltam olyan másnapos mint egy eszméletvesztésig történő sima alkoholos berúgás esetén.
Tehát a "fűszer" rám nem hat és borzalmas mellékhatásai vannak, tanultam az esetből, többet nem teszek ilyet.
Egyszer leestem egy székről, illetve ráestem a támlájára. Valahogy úgy sikerült, hogy majdnem megfulladtam. Nem tudom mennyire voltam életveszélyben, de az érzés megvolt.. Ösztönszerűen elkezdtem ordítani, eltántorogtam az ajtóig és ott összeestem. Mindez suliban történt. Bordatörés és májzúzódás, 2 hét kórház. :D
Egyszer az egyik legjobb barátom rávett, hogy üljek fel mögé a motorra és menjünk egy kört. Telibe nekiugratott egy buckának én meg repültem vagy 3-4 métert. Szerencsére nem lett komoly bajom, még csak kórházba sem kellett menni, de az a repülés és a földet érés nagyon ijesztő volt.
Edzőtáborban eltaláltak egy ütővel, felszakadt a fél arcom. Na az volt igazán para..
Egyszer leestem egy tartálykocsi tetejéről a betonra. Nekem nem volt ijesztő, de a körülöttem állók nagyon megijedtek.
Én arra emlékszem, hogy "nagyon sokáig tartott" a zuhanás. Volt időm átgondolni, hogy hogy forduljak, és hogy érkezzek le.
Érdekes ez az emberi agy.
Gyerekkoromban néha olyat játszottunk h belecsavarodtunk plédbe és a karunkat se tudtuk mozdítani. Igen kellemetlen klausztrofóbiás érzés volt. Illetve egy kupac paplan alá bújtam, a tesóm a kupacra ült, én meg levegőt se kaptam. Jó sokáig ült a kupacon, majdnem megfulladtam. :x
Szerettem lángoló kőolajmezőset is játszani, egy nagy sóderes területre benzint locsoltam és meggyújtottam.
Egyszer vittem egy műanyag tálban benzint h jobban égjen a "kőolajmező", forró napsütéses nyár volt, erősen párolgott a benzin, ahogy nagy ívben löttyintettem úgy belobbant h beterített a láng, a tál meg palacsintává olvadt. Bár ez csak az első pillanatban volt ijesztő.
Nekem most az jutott eszembe, mikor az egyik ismerősöm 8 éves kislányára vigyáztam. Imádott búvárkodni és jó úszó volt... jobb mint én. Egy hullámfürdőben voltunk már nem tudom melyik városban és jól beúsztunk a közepére, gondoltam még nem veszélyes, hiszen leér a lábam, de amikor megindult a hullámzás egyszert csak elvesztettem az ütemet és megfájdult a lábam, miközben egyre beljebb és beljebb sodródtunk. A szám és az orrom telement vízzel és nem kaptam levegőt, elkezzdtem a vizet kihányni, az úszómester, vagy mi meg szerintem semmit nem vett észre. Már ott tartottam, hogy na végem, elsötétült előlem minden, amikor egy kedves külföldi ember kijjeb taszigált engem. A kiscsaj ottmaradt bent. Rettenetesen féltettem és végig azon aggódtam, hogy most jajj mit szólnak majd a szülei amikor...
A hullámzás végén én azt hittem meghalok a félelemtől, az aggódástól, na meg a béna kapálózástól. A kiscsajnak semmi baja és tök élvezte az egészet. Hát nem mondom szégyelltem magam :D
3. válaszolónak:
Már a keletiben is vannak cigányok???
És hogy írjak valami hasznosat a kérdezőnek:
Volt egyszer, hogy az osztálytársaim beszélgettek az önvédelemről (6-os voltam) és az egyik megfogta a kezem, elkezdett pörgetni viccből. De a fejem nagyon bevertem a padba jó hogy nem szédültem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!