Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a leginkább megalázó...

Mi volt a leginkább megalázó helyzet életedben?

Figyelt kérdés
Mondjuk amikor a főnököd leb.szott a kollégák vagy a tanárod az osztály előtt, vagy orvos mondott valami rosszat, vagy rokonod szólt be valamit
2024. jún. 28. 13:14
 1/7 Metionin ***** válasza:
70%
Nyilvános megszégyenítés sokféle formája, leginkább anyám és az osztálytársaim, tanáraim által. Kiemelni nem tudok egyet sem, akkor és ott mindegyik nagyon rossz volt. Általában a külsőm és az anyagi helyzetünk volt a kiváltó ok, tehát olyan dolgok, amikről nem tehettem.
2024. jún. 28. 13:36
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
Így fejből nem tudok hirtelen ilyet mondani. Én mindent elvicceltem. Ha valaki próbált megszégyeníteni, mindig rátettem még egy lapáttal és akkor teljesen visszafordult a dolog. Főleg iskolában volt ez így, amikor mondjuk kihívott a tanár felelni vagy egyedül énekelni az osztály elé mert például beszéltem órán vagy nem írtam házit. Akkor is mindig csaptam kint valami műsort inkább. Csak azt lehet megalázni aki hagyja magát, én meg sosem hagytam. Visszapofáztam én bárkinek aki megpróbált belém állni nemtől, kortól és beosztástól függetlenül. Valamikor jobb lett volna ha csendben maradok és tűröm, de én nem az a fajta vagyok akin könnyű átgázolni/megalázni/zaklatni.
2024. jún. 28. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
Azért megnéznélek amikor a megélhetésed múlik rajta, hogy a főnököddel, hogy is beszélsz.
2024. jún. 28. 13:54
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
Amikor még csúnya orrom volt és a vonaton egy csapat hülyegyerek verbálisan bántott, megalázott emiatt, miközben a vonat teli volt ismerősökkel. Soha ennél megalázóbbat nem éltem át. 23 évesen át is estem plasztikám, áldom érte az eget.
2024. jún. 28. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
72%

A logaritmusokat képtelen voltam hosszútávon megjegyezni. Édes mindegy, mennyit tanultam, csakis a következő dolgozatig maradt meg, ami azért volt pech, mert csak az utolsó hónapokban használhattuk a függvénytáblát matekon.

Így történt, hogy egyik gyakorló órán, amikorra másik anyagot ígért a tanár (ha tudtam volna, hogy logaritmus jön, átnéztem volna), ezzel folytattuk a készülést. Elsőnek kapásból engem szólított fel, én meg nem tudtam a választ. Próbáltam előkaparni bármit róla, de nem ment. Aztán végül azt mondtam, hogy nem tudom.

A tanár erre kiakadt, vagy 5 percig üvöltött velem, minden túlzás nélkül, még pedig torkaszakadtából, hogy "aki hülye és lusta, azzal nem tud mit csinálni", meg "ő minek van itt, ha tanulni sem tudunk, mert egyik fülön be, másikon ki, amit ő papol", laza 40 osztálytárs mellett. A monológját úgy zárta, hogy "teljes szívéből azt kívánja, hogy legyen tele az egész érettségi logaritmusokkal, más ne is legyen benne".

Eleve az, hogy velem addig sosem kiabált tanár, sosem kívánt nekem senki szemtől-szembe ilyent (burkoltan a bukásom), azért nem kicsit esett pocsékul. Azért is éreztem magam megalázva, mert sosem adtam neki addig okot arra, hogy ilyent mondjon nekem. Szerintem ilyen miatt sem kellett volna.

2024. jún. 28. 15:43
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Mikor még gimiben eléggé bullyingolt voltam az osztályon belül, és nem mertem kiállni magamért, előfordult párszor, hogy a szünetben bent ültem a teremben, és pár osztálytársam engem beszélt ki, direkt jó hangosan, hogy halljam. Tudták, hogy úgysem szólok vissza.
2024. jún. 28. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindenféle provokáció nélkül kérdezem, kíváncsi vagyok, ezeken a válaszok most megint miért kellett végigmenni pirossal?
2024. jún. 28. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!