Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak.ti megvéditek a párotok ha másik nő beszól neki, vagy csendben szórakoztok a két csajon?
Megalázó ha a párom előtt beszól nekem egy csaj(ráadásul aki nyomul a páromra), érzékeltetve azt hogy simán nagypofáju es megteheti, en meg védekezem a "támadás" ellen mint egy kis nebáncsvirág.
A páromon azt látom hogy szinte szórakozik az ilyen szitukon és mintha tetszene is neki egy karakánabb beszólós nő, meg ugy eleve a nők közti "cicabalhé", es ugye állandoan en jövök ki alul mert én vagyok "hápogásra" védekezesre kényszerítve.
Ilyen helyzetekben én nem is várhatok semmit egy férfitől igazábol?
Ez valami Borsodi Hétköznapok című új valóságshow? Esküszöm fennállásom több mint negyven éve alatt nem fordult elő ilyen helyzet az életemben. Én meg a környezetem lennénk túl burzsujok? 🙄🤦 Vagy inkább csak normálisak?
Komolyan nem tudok a kérdésre válaszolni mert teljesen szürreális. De úgy gondolom ignorálni kell ilyenkor a rikácsoló idiótát.
Mondjuk a kérdésben szereplő proli férfitípus se lehetne sose a "párom". Legfeljebb Borsodban. De, mint említettem, nem onnan szalajtottak.
Úgy jön le az írásodból, mintha ez rendszeresen előfordulna. De ki ez a csaj, hogy kerültök szópárbajba, egyáltalán, milyen körülmények közt vagytok?
Mi sose kerültünk még ilyen szituációba, ezért nem tudom, hogy kell ezt elképzelni.
Ugy kepzeld el mikor a szomszed pampog hogy be van áztatva meg ilyenek. Mindig talál vmit beszolni. En meg mindig "hápoghatok". Azaz mindig en kerülök védekező pozícióba.
De beszolnak olyanért is hogy milyen színű a kukazsákom(mikor szemetet viszek le).irto szellemesek is, ahogy beszolnak. (Nem egy csaj) Folyamat szívják a vérem. Állandóan.
Mondtam is a páromnak hogy nekem legkozelebb pöttyös vagy pillangos kukazsákom lesz komolyan, csakazert is.
Ő meg ugy hallgatja az ilyen szitukat hogy látom hogy röhögést próbalna lenyelni. Plusz a karakán csaj még imponal is.
Ez a karakán, hogy beszól a kukazsák miatt? Hát ha neki ez jön be, én nem marasztalnék egy ilyen pasit.
Mondjuk ha beáznak miattad, akkor jó, hogy szólnak, az nem pampogás. De nem tudom, milyen környéken élsz, amikor egyszer az alattunk lakó ázott, feljött becsöngetni, és normálisan jelezte, hogy szerinte csőtörésünk van, mert folyik náluk a víz a lámpából. Rögtön megszüntettük az okát (dugulás volt amúgy), és bocsánatot kértünk.
Nincs ennek valami előzménye?
Jaameg mikor a harmadik szomszéd olyannal jött amiért vkik balhéztak a házban, hogy itt mér elni sem.lehet mindenki wc zik, szexel, veszekszik. Es ezt nekem mondja..
Errol kerdeztem is a párom hogy ki vagy áthalladszódna ha szexelünk?
Ezen is röhögött csak, hogy hagy irígykedjenek
Meg ezzel nyugtat mikor nyavajgok hogy ne adjon semmit ki rolunk mert itt megy a pletyka az egész ház azzal foglalkozik en mit csinálok meg ki vagyok.(visszahallom es ami vicc az egészben hogy c.gány mondja nekem el hogy a magyarok mit beszélnek ki rolam.)
Erre azt mondta mert irigyek valszeg, altalában azt támadják azt nem bírják.
Hát kösz. Nem nyugtatott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!