Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak.ti megvéditek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak.ti megvéditek a párotok ha másik nő beszól neki, vagy csendben szórakoztok a két csajon?

Figyelt kérdés

Megalázó ha a párom előtt beszól nekem egy csaj(ráadásul aki nyomul a páromra), érzékeltetve azt hogy simán nagypofáju es megteheti, en meg védekezem a "támadás" ellen mint egy kis nebáncsvirág.

A páromon azt látom hogy szinte szórakozik az ilyen szitukon és mintha tetszene is neki egy karakánabb beszólós nő, meg ugy eleve a nők közti "cicabalhé", es ugye állandoan en jövök ki alul mert én vagyok "hápogásra" védekezesre kényszerítve.

Ilyen helyzetekben én nem is várhatok semmit egy férfitől igazábol?

#cicabalhé
2022. ápr. 19. 16:55
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Ne szólj egy szót se, csak hagyd ott őket. Elegánsabb, mint a hápogás.
2022. ápr. 19. 18:04
 22/39 A kérdező kommentje:

20 de hogy kéne kiállnia. Mert azért nekem az sem jönne be ha egymással csipkelődnének mint vmi turbékolo galambok ha visszaszolna a csajnak. Azt sem tudom mit várhatnék el.

19 valszeg nem en vagyok a kiszemelt csak ugye en azt látom, en miket kapok jobbrol balrol

Nem a beáztatas mint tema a baj. Hanem hogy kioszt mint egy gyereket es aláz.

21 nem hápogok humorizálok meg próbalok vagánykodni (a parom elott nem lehetek kis mimóza), meg terelem higgasztom le a másikat es rovidre zarom

A hápogást arra értem hogy mindig en vagyok a védekező fél nem a támado.

2022. ápr. 19. 18:11
 23/39 A kérdező kommentje:
*nem hápogok, hanem
2022. ápr. 19. 18:13
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Fújjad tele az arcát paprikasprével, ha indoklás kell, széttárod a karod, hogy megijedtél. 😃
2022. ápr. 19. 18:15
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Egy magat ferfinak erzo ember nem lep fel fenyegetoleg egy novel szemben.
2022. ápr. 19. 18:34
 26/39 anonim ***** válasza:
35%
Mivel tököt növesztettél kérdező, a pasid sem tekint nőnek, akit ösztönösen védelmezne…. ! Beleállsz helyzetekbe, leállsz vitázni… én biztosan nem tenném a helyedben, ha ott a párom mellettem. Inkább hátralépnék kettőt. Ha nincs ott a párom, az más kérdés. Akkor is intelligensen vitázom és megnézem kivel.
2022. ápr. 19. 18:40
 27/39 A kérdező kommentje:

25 persze mindig udvariasnak kell lenni meg nyalizni. Az a férfias..

26 nem én állok vitába, hanem ők állítanak le eleve osztani az észt.

2022. ápr. 19. 19:03
 28/39 anonim ***** válasza:
Itt nem a pasid a gond, hanem az, hogy az egész tömb utál téged. Mi lehet az oka? Meg kell oldani, ha hosszú távon ott akarsz élni. Vagy költözöl.
2022. ápr. 19. 19:24
 29/39 A kérdező kommentje:
Nem utál az egész tömb csak csajok utálnak érdekesmódon.
2022. ápr. 19. 19:36
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nálunk ha csöngetnek, mielőtt megmozdulnék, már a férjem nyit ajtót. Miért nem beszélsz vele, miért nem jelzed neki, hogy te ezekben a helyzetekben szorongasz és jól esne, biztonságot jelentene neked, ha ilyenkor kiállna melletted?
2022. ápr. 19. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!