Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, egy kövér nő lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, egy kövér nő lehet számotokra vonzó, szerethető, vagy csak akkor álltok szóba vele, ha már nincs más lehetőség ?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 15. 23:27
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehetnek vonzók. Mondjuk nekem csakis a gigamellűek vonzanak, nem baj hogy mennyire lógós, de legyen min. E-G kosárba való.

Még a 2000 évek elején vol egy 178cm 96kg -s 28é bnőm, aki ha leült egy fotelba, vagy kanapéra leértek a mellei a combjára, imádtam.

OK, ez csak egy külsőség és természetesen kell hozzá a stílusa, mentalitása és a csábító nőiesség lelkivilág stb stb, hogy minden stimmeljen.

Szóval az összhatás. Beindít e a látványon kívül is vagy sem.

2022. ápr. 24. 05:51
 62/63 anonim válasza:
100%

Számomra szerethetőek sőt én ilyen nőket keresek de nem nagy sikerrel

Sok sőtt egyre több férfi szereti a telt molett nőket

2022. máj. 10. 18:09
 63/63 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem írónak,tényleg nehéz kifejezetten kövér partnert találni.Nem tudom mi lehet az oka.Lehet,hogy gátlásosak? Pedig állítólag rengeteg az elhízott nő.
2022. máj. 11. 09:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!