Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, egy kövér nő lehet számotokra vonzó, szerethető, vagy csak akkor álltok szóba vele, ha már nincs más lehetőség ?
Ha magas a lány, akkor a túlsúly számomra még vonzó, de a kövérség csak akkor, ha kifejezetten nagy mellel vagy fenékkel párosul.
Ha alacsony, akkor akár még a kisebb elhízás is nagyon izgató tud lenni.
Számomra vonzó, sőt, lehet minél nagyobb mindenhol. :)
30/F
+15 kg val vaaan eselyed
De +45 kilosaaaaan mar az egeszseged banja
Husi mertekkel :D
Nekem is van combom! Szeretem!!! De mertekkel :D
N
24 éves vagyok, és csak duci barátnőim voltak eddig. Jelenleg is ilyesmi párt keresnék, viszont nem igazán járok sikerrel.
Szóval a kérdésedre válaszolva: nyilván, lehet vonzó egy duci nő is. Sőt! :)
Ugyanitt ha esetleg ducibb csaj vagy, és nem a világ másik végén, szívesen ismerkedem :D
Uristen #56
Mondom ezt ugy h van combom mellem viszont nem lotyog a hájtol a hasam..meg nem narancsboros a seggem.
Te olyat keresel aki akar alig kap levegot a zsirtol annyira nagy a tokaja? Vagy 2 helyett 6 melle van annyi a zsir a hasan???
Vagy csak siman Molett? Mert a Molett vonzo.
Az iszonyu koverseg az mind ferfiaknal mind a noknel undorito..
Tehat nem mindegy h jo mert van mit fogni pl en is szeretem h van combom mellem. De biztos elmenne minden onbizalmam ha locsogna rajtam a zsir..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!