Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, egy kövér nő lehet számotokra vonzó, szerethető, vagy csak akkor álltok szóba vele, ha már nincs más lehetőség ?
Erre kenytelen voltam zold pöttyöt adni!
Pedig nekem az álomsúly a 61 kg.
65 rossz napjaimon 66-67 kg vagyok. Sirtam a merlegen ma is.. Sirtam..
169,3 cm vagyok most mertem az ejj kozepen 😂😂
Ja es a hajam kozel 2 kg mert reg novesztem es olyan vastag h keszulok arra hogy segitsek en is beregeken tudod h igy novesztem majd egy olyan fodrasszal vagatom ami FIXen olyan ceghez juttatja ahol beteg gyerekeknek keszul paroka!
Ergo a hajam most baromira novesztes alatt van :D
Szegeny kerdezot lehurrogtam gec 😂😂😂😂😂 h ra lesz hajtogatva a Pi** :D
Boltba :DD jaj a merlegrol jut eszembe sirok XD
Egy pali mikor hajszaritot vettem mivel extra eros kell hisz tul jo a lelkem es a hajam onfelaldozasbol novesztem ugye.. :D erosebb 2200W hajszarito kell. Mellettem egy pali az eladotol kerdezte h venne digitalis merleget.
De nem talalja a kijelzot.
Es megkerdezte XD hogy EZ olyan Sensitive hogy mar nem is irja ki hany KG 😂😂😂😂
Amugy en a molettektol nem irtozom!! Van sok szep plus size modell is akik tenyleg baromira JOL neznek ki. Es nalam 20 kg val nehezebbek.
En attol vagyok rosszul ahol 160 centihez valaki 100 kg - 110 kg.. es lebeg a zsirja..zsiros a haja stb stb. Pedig: dolgozik,van penze jobb etelekre, es mondjuk egy Sima samponra... Es nem..b+ csakazer se fogy le. Az undor.
Aki csak molett az lehet vonzo szep es noies!
Nem ittam! 2 tojaslikoros csokinyulat vagy tojast vagy mi ez mindegy mar megettem :D azt ettem. Nem ittam.
26N vagyok Sziasztok :D udvozlok mindenkit. Sajna nincs barati korunk parommal. Eleg furak vagyunk tudom.
Amugy nyitott kedves vagyok!
De ezzzz a koverseg tema nalam total teriteken van. Mert nem birom kordaban tartani magam ha latok egy tenyleg korosan kover embert mert segitenek neki..fogyni.
Aki itt irta h velem egymagas es nalam +20 kg val nehezebb ez az a hatar ahol meg MOLETT vagy es formaid vannak.
De 100 kg nal mar..mar az sok lenne NA!
38, hali, végig velem dumáltál, a 170/85. Csak poénkodtam veled, mert már késő van és nem értettem azt a hajszárítós szöveget🤣🤣🤣 Én is fura vagyok, de nekünk ez a normális, nemde??
Szerintem inkább sértés nekik, hogy segíteni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!