Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, egy kövér nő lehet számotokra vonzó, szerethető, vagy csak akkor álltok szóba vele, ha már nincs más lehetőség ?
Meglatszik az idealishoz kepest!!!
Pl kiszamolva a test tomeg indexem amikor +5 volt. Leadtam. Meglatszodott.
Akin +20 +30 van azokat kb sajat zsirba lehetne sutni. Fujjj iszonyatos. Tobb ilyet is latni ...van akiv neha talizom...szolni is ugye TABU...de megy a rinya h ilyen olyan amolyan bajuk van..
Fogyni meg b..nak..
Nem szoktam :D
Hanyas mikor a lebego hàjjal valaki a lobogo tokajaval es a virsli ujjaival arrol panaszkodik h jajjjjj neki sziv es errendszeri baja stb van. Fogyjon le. Dokik is ugyanezt mondjak..
Van az a mondás kérdező főleg tudják akik rádírtak :D
"Ha nem találod rajta a Pin*** mert olyan kövér hájas a nő,akkor bárhova hajtogathatsz rá!! "
😂😂
#27 azert mert NEM vagy kover dagadt... Ha az lennel lehetne hajtogatni.
Meg te NEM vagy kover.
Viszont ismerek 155 cm vel kb 96 kilosat. Na az...kover.
Amugy annyi centi vagyok mint Te!! Es 65 kg. 170 cm vagyis...169.
Es borzasztoan zavar :D tehat mozgok. Menjen le a felesleg. 61 kg lenne idealis.
De amikor gebe voltam...nem volt seggem mellem. Most van!
Ez az ára 😭😭😭
Szoval parom mikor 55 kilo voltam 169-170 centihez. Csokikat meg vacsi meghivast ajandekozott non stop. Mert hogy gebe voltam....szerinte. na most ez mondom 65 kg.. :(
De meg Te SE vagy kover! Te a molett alak vagy.
A koverseg ez utan jon. De gondolom nem tervezel 100 kg lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!