Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szülők mennyire látják reálisan a gyerekük lehetőségeit a társkeresésben?
Nyilván a szülők általában büszkék a gyerekeikre. Szeretik dicsérni őket, hogy ez a Karcsi olyan rendes és okos fiú, Sári meg egy igazi tündér és istenien főz. De mennyire látják, hogy a gyereküknek valójában(!) hol van a helye a "táplálékláncban"?
(Nyilván itt már felnőtt gyerekekre gondolok. )
nyilván vannak olyan szülők is akik hagyják belemenni a gyermeküket egy rossz kapcsolatba annak ellenére, hogy látják, hogy rossz lesz, de hagyják, hogy tanuljon belőle a saját bőrén…
Majd egy másik, hogy ezt ide ne hozd, azt nem akarom látni, elvárások, hogy fiam nekem unoka kell már, mert a Juliskának is már van 3 nekem meg egyse…na ilyen esetben tudjuk mi fog történni…
Szóval van itt két vagy több példa is….az aki annyira fogja a gyeplőt, hogy majd én irányitok, a másik, hogy hagyja had járja az útját a gyereke…
Tehát a kérdésedre a válasz, magyar közmondással, hogy a fától nem látják az erdőt…
Én azóta tudom objektíven megítélni, mióta a fiatal-felnőtt lányom beavatott.
Csak pilláztam, bevallom.
(Tanultam ám szavakat is, mint liánozás, incel, szintezés.)
Nem lennék most fiatal, mit ne mondjak (bár nekem a 90-es években sem volt könnyű, mert az átlagnál azért feljebb voltam (külső, műveltség), ezért 30 éves koromig voltam a "válogatós pitcha".
De ami most megy, ehhez képest az kutya f...sza volt, úgy őszintén.
4-es voltam, szóval szerintem mindenki magasabbra helyezi a "táplálékláncban" a gyerekét, mert utlraviola gőze nincs, hogy mi megy most a húspiacon.
Amikor helyes kolléganőm mondja, hogy ő úgy bízik benne, hogy a fia majd egy szép, okos, tündéri "kislányt" visz haza bemutatni. És mondanám, hogy oké, de a fia alacsony, vékony, szemüveges, penge agyú programozó-matematikus. Az alacsony a gyenge láncszem, (mai "követelményrendszert" nézve), szóval nem volt még barátnője 27 évesen.
Fiatal felnőtt vagyok, de a 4-es válaszán csak pislogok. Még sosem hallottam a liánozásról és szintezésről... Lehet ezek nélkül még én sem látom reálisan a saját lehetőségeimet a társkeresésben?
(Ha valaki kifejti röviden hogy mit jelent ez a két szó, köszönöm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!