Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, egy kövér nő lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, egy kövér nő lehet számotokra vonzó, szerethető, vagy csak akkor álltok szóba vele, ha már nincs más lehetőség ?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 15. 23:27
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
0%

Ergoo bekapcsolt nalam agyban egy kep hogy a Deichmannba probalok egy 38 as meg 39 es cipot es az istennek se sikerul megszulnom melyik a kenyelmesebb. Majd elottem leul egy zsiros haju anyuka aki a derekamig er es nagyjabol akkora a sulya mint a feketelyuk :D es ezzz a kep belem egett. Es osszekapcsoltam a tulsullyal !!

De mondom: aki Molett: az vonzo.

Ettol fuggetlen en sajat magamnak 61 kg san tetszem. Igaz kiall olyankor 2 bordam meg a melltartoim lotyognek. Stb. XD

Most mondjuk igy jok ram.

Nem lehetne csak mellre hizni? 😂😂😂😂😂😂

2022. ápr. 16. 02:41
 42/63 anonim ***** válasza:
69%

Elkêpzeltem a szitut. Nekem sokkal nagyobbak lettek a melleim 😂 Exemnek mondjuk bejött a dolog.

Nekem meg aztán jó volt kisebben is😂

2022. ápr. 16. 02:44
 43/63 anonim ***** válasza:
26%

41! Igen! Engem mentalisan megvisel h van..a csaladba kover. Max 2 ember.

Szoltam h ez igy nem lesz jo.. lesz**rta.

Orvos kozolte h noknel atmenetileg okoz meddoseget X evre amig lefogy

... Majd sirva eljott h ot a doki verig sertette. Miaz h fogyjon csad tervezes elott. A doki szte egy bunko allat aki megsertette a jogait.

Azota se fogy...

Es en nem tudom ezt megerteni.

Mindegy torodok a sajat eletemmel 😁😁

JA nem megy mert kotnyeles vagyok.

2022. ápr. 16. 02:45
 44/63 anonim ***** válasza:
73%

Ha gebe vagyok "B"

Most meg "C" kosar.

Igen ez fugg a sulytol sajna :D a mell meret. Ez van 😱

2022. ápr. 16. 02:47
 45/63 anonim ***** válasza:

Nekem úgy látszik másképp megy a fogyásom, mert a 160 cm-hez jelenleg 75 kg vagyok, de F kosaras volt a mellem 89 kilósan és 7 éve 51 kilósan is (nagyon aránytalanul nagy mellem volt akkor gebe testhez, nem tetszem magamnak azokon a fényképeken).

Hidd el magadról, hogy vannak férfiak, akiknek bejönnek a ducibb csajok és nemcsak, mint maradékra tekintenek. Van egy sportos 30-as kollégám (kigyúrt, magas, jóképű), aki szintén a "van mit fogni rajta" típusú nőket kedveli és korábbi barátnői is mind olyanok voltak. Nem mindegy az elhízás mértéke, sem pedig a kisugárzás.

2022. ápr. 16. 06:38
 46/63 FoxtrotLidérc ***** válasza:
95%
Molett barátnőm van. :))) Kolléganőim nagy része molett. Legtöbbjüknek van párja. Innentől kezdve hajrá! :)))
2022. ápr. 16. 07:06
 47/63 anonim ***** válasza:
75%
Kedves kérdező! Nekem csak a rendkívül kövér nők tetszenek,szóba sem állnék sovány nővel.Az ideálom 160-200 kg-os,helyes arcú nő.Nem azért,mert csak ez jut-sportos férfi vagyok-hanem mert ez tetszik.
2022. ápr. 16. 07:24
 48/63 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs gondom a túlsullyal, de csak ha arányos. Vagyis legyen kb G-H-s melltartója, akkor bármi lehetséges nálam-velem. OK ez csak a külső, tudom.

Egyébként sokan körülük totál dilisek (jó értelemben), vidámak és ez jóó.

Abszolút apró részlet még, hogy igen, kicsit több husit kell szétnyitni a puncinál, ha a csiklója hegyét akarom tényleg nyalni. (őmiatta kell ezt).

2022. ápr. 16. 07:33
 49/63 anonim ***** válasza:
91%

Alapban nagy seggem van es nagy mellem. Csak a mellem min 3kg. Igy soha sem tudodm elerni az idealis tomegemet. Leven a mellem miatt nem megy. Vagy ha menne akkor ugy neznek ki mint egy csontpalcika hatalmas dudakkal 🤣

Nem, en a magam 164cm magassagomhoz a 76kg idealis.

Lehet h neked mar dagadt vagyok de a legtobb pasinak csorog a nyala utanam 😁 azert nem minden nap latnal olyan not akinek H/I kosaras melltatrtoja van! Es nem szilikon!

2022. ápr. 16. 07:41
 50/63 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire nem vesézem ki a dolgot. Ha valaki ducibb, vagy kövér, akkor legyenek hatalmas mellei, nem baj ha lóg és lengedezik. Egy a fontos, hogy az arcom fölött legyenek :-). Nagyon tudom élvezni és közben popsit simogatni.

És eddig érdekes módon egyetlen egy olyan duci lánnyal voltam, aki a fotelomban ülve előttem térdelve szopott és közben a hatalmas mellei lengedezve simogattám belül a combjaimat, néha nekiütődtek a zacsimnak.

Isteni élmény volt ez így.

2022. ápr. 16. 07:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!