Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, egy kövér nő lehet számotokra vonzó, szerethető, vagy csak akkor álltok szóba vele, ha már nincs más lehetőség ?
Ergoo bekapcsolt nalam agyban egy kep hogy a Deichmannba probalok egy 38 as meg 39 es cipot es az istennek se sikerul megszulnom melyik a kenyelmesebb. Majd elottem leul egy zsiros haju anyuka aki a derekamig er es nagyjabol akkora a sulya mint a feketelyuk :D es ezzz a kep belem egett. Es osszekapcsoltam a tulsullyal !!
De mondom: aki Molett: az vonzo.
Ettol fuggetlen en sajat magamnak 61 kg san tetszem. Igaz kiall olyankor 2 bordam meg a melltartoim lotyognek. Stb. XD
Most mondjuk igy jok ram.
Nem lehetne csak mellre hizni? 😂😂😂😂😂😂
Elkêpzeltem a szitut. Nekem sokkal nagyobbak lettek a melleim 😂 Exemnek mondjuk bejött a dolog.
Nekem meg aztán jó volt kisebben is😂
41! Igen! Engem mentalisan megvisel h van..a csaladba kover. Max 2 ember.
Szoltam h ez igy nem lesz jo.. lesz**rta.
Orvos kozolte h noknel atmenetileg okoz meddoseget X evre amig lefogy
... Majd sirva eljott h ot a doki verig sertette. Miaz h fogyjon csad tervezes elott. A doki szte egy bunko allat aki megsertette a jogait.
Azota se fogy...
Es en nem tudom ezt megerteni.
Mindegy torodok a sajat eletemmel 😁😁
JA nem megy mert kotnyeles vagyok.
Ha gebe vagyok "B"
Most meg "C" kosar.
Igen ez fugg a sulytol sajna :D a mell meret. Ez van 😱
Nekem úgy látszik másképp megy a fogyásom, mert a 160 cm-hez jelenleg 75 kg vagyok, de F kosaras volt a mellem 89 kilósan és 7 éve 51 kilósan is (nagyon aránytalanul nagy mellem volt akkor gebe testhez, nem tetszem magamnak azokon a fényképeken).
Hidd el magadról, hogy vannak férfiak, akiknek bejönnek a ducibb csajok és nemcsak, mint maradékra tekintenek. Van egy sportos 30-as kollégám (kigyúrt, magas, jóképű), aki szintén a "van mit fogni rajta" típusú nőket kedveli és korábbi barátnői is mind olyanok voltak. Nem mindegy az elhízás mértéke, sem pedig a kisugárzás.
Nekem nincs gondom a túlsullyal, de csak ha arányos. Vagyis legyen kb G-H-s melltartója, akkor bármi lehetséges nálam-velem. OK ez csak a külső, tudom.
Egyébként sokan körülük totál dilisek (jó értelemben), vidámak és ez jóó.
Abszolút apró részlet még, hogy igen, kicsit több husit kell szétnyitni a puncinál, ha a csiklója hegyét akarom tényleg nyalni. (őmiatta kell ezt).
Alapban nagy seggem van es nagy mellem. Csak a mellem min 3kg. Igy soha sem tudodm elerni az idealis tomegemet. Leven a mellem miatt nem megy. Vagy ha menne akkor ugy neznek ki mint egy csontpalcika hatalmas dudakkal 🤣
Nem, en a magam 164cm magassagomhoz a 76kg idealis.
Lehet h neked mar dagadt vagyok de a legtobb pasinak csorog a nyala utanam 😁 azert nem minden nap latnal olyan not akinek H/I kosaras melltatrtoja van! Es nem szilikon!
Ennyire nem vesézem ki a dolgot. Ha valaki ducibb, vagy kövér, akkor legyenek hatalmas mellei, nem baj ha lóg és lengedezik. Egy a fontos, hogy az arcom fölött legyenek :-). Nagyon tudom élvezni és közben popsit simogatni.
És eddig érdekes módon egyetlen egy olyan duci lánnyal voltam, aki a fotelomban ülve előttem térdelve szopott és közben a hatalmas mellei lengedezve simogattám belül a combjaimat, néha nekiütődtek a zacsimnak.
Isteni élmény volt ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!