Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok politikussal, ha lenne rá lehetőségetek?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 10. 09:09
1/22 anonim válasza:
Melyikkel? Tudod, van belőle rengeteg, és nagyon különbözőek. Semmilyen közös nincs bennük, még csak az se, hogy mind pénzes lenne, vagy mind diplomás.
3/22 anonim válasza:
Járni nem, de szexuálisan vonz a politikusokra jellemző attitűd. És az öltöny is. Szexet simán el tudnék jónéhányukkal képzelni, de kapcsolatban idegesítene szerintem ez az erős állásfoglalás, amit a szakmájuk megkövetel.
4/22 anonim válasza:
Ha vonzónak találnám, hasonló nézeteink lennének, és nem akadályozná meg semmilyen tényező, akkor azt mondanám, hogy: Miért ne?!
Viszont, azért nem vállalnám be mégsem a dolgot, mert szégyenlős vagyok.
A politikusokat folyamatosan "monitorozzák". (Lehallgatás, megfigyelés, nyomozgatás/kémkedés.) Ebből adódik, hogy a velük kapcsolatban lévőkkel is hasonlóan járnak el.
Ezért inkább nem... :,D
5/22 anonim válasza:
Alapból nem szívesen, de ha nagyon levenne a lábamról, akkor lehet meggondolnám magam. Pl. Vona Gábor nagyon bejön.
6/22 anonim válasza:
Jártam is! :) Ismert politikussal ráadásul. Nem másabb, mint egy mérnök, informatikus, vagy épitész vállalkozó! Szerintem a foglalkozás nem befolyásolja a magánéletet.
7/22 anonim válasza:
Dúró Dórával pl. simán, ha nem lenne férje és 4 gyereke :) Más párthoz tartozóval nem, mert nekem a legfontosabb az őszinteség.
8/22 anonim válasza:
Ha nem derül ki és nem vesznek célpontba kampányidőszakban akkor talán...
10/22 anonim válasza:
Karácsonyra pl bármikor igent mondanék. Lehet mondani, hogy szar az ízlésem. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!