Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnátok politikussal, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok politikussal, ha lenne rá lehetőségetek?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 10. 09:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%
Ha vonzódom hozzá,értékeink megegyeznek (jobboldali),és emberileg normális,simán.
2022. ápr. 10. 11:18
 12/22 anonim ***** válasza:
70%

#11:

Csak a magánnyugdíjpénztarból loptok közösen? xD

2022. ápr. 10. 11:29
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert a nagyon kevés olyan téma közül ami hidegen hagy, a politika az egyik. Nyilván az ember nem 0-24-ben a munkájáról, vagy ahhoz kapcsolódó dolgokról beszél egy kapcsolatban, de óhatatlanul feljön, hiszen a mindennapjaihoz és valószínűleg az érdeklődési köréhez tartozik, így mindkettőnknek problémás lenne, nekem ha erről beszél, neki ha nem beszélhet róla.
2022. ápr. 10. 17:26
 14/22 anonim ***** válasza:

13-as. Nézz utána, hogy mit jelent a görög etimológiába a politikus szó.

Ezt manapság már elfelejtik sajnos politikán belül is többször.

Egyébként ugyanolyan ember, mint a többi civil ember, csak megbízotti szerepkörben az emberek érdekeit képviselve, és az emberek hangját közvetítve. Egyszerre tolmács, vezető és szolgálattal és alázattal és segítségnyújtással segíti az ország embereit. De attól, hogy politológiát tanul valaki nem kell vele arról beszélned.

Én is mondhatnám ugyanezt mert én speciel nem politizálok semmilyen szinten, de azért látom a dolgokat. És szövegkörnyezetet is tudom értelmezni. "ha lehetőséged lenne rá" - a lehetőség és a szerelem nem ugyanaz. Meg amúgy is nőként ha lehetőségem lenne rá, akkor se tenném, ha nem vagyok szerelmes.

Egyébként a munkájáról szerintem kevésszer beszélgetnétek, mert hidd el egy hivatástudatú politikus egyrészt nem terhel a munkájával, másrészt meg ugye van munkaszerződési titoktartása is. Amúgy szerintem rengeteget dolgoznak. Ez ugyanúgy hátrány mint pl. a szolgálati szerveknél vagy utazós munkával foglalkozóknak egy párkapcsolatban, és ha olyan a beosztása, akkor rengeteget utazik is. Vannak dolgok amikről nem is fogtok beszélni, ha netalántán egy politikus lenne mégiscsak a párod.

Én nem válaszolok ezen kérdésre, mert szerintem az ilyen jellegű kérdések azért nem kérdések, mert a szerelem nem így működik. De mindig jót mosolygok ezeken a kérdéseken. :D Amúgy nem böngészem a világ politikus katalógusát, hogy megmondjam én kivel járnék, mert volt itt is ilyen kérdés. Ja és még valami, van hogy szakmák között is vannak átfedések, pl. egy tolmács szakmájú egy külföldi nagykövettel, vagy agrár területen dolgozó egy agrár miniszterrel, szóval azért szerintem területektől is függ, hogy van-e közös nyelvük civilként. De amúgy az ilyen kérdések őszinte leszek. :D Mosolyogtatóak nagyon. De soha nem tudható, hogy utcán sétálva egy külföldi ismeretlen diplomata politikus nyaralás címszóval elalél az embertől szerelem első látásra,szóval azért ne így gondolkodj 13-as, mert aki így gondolkodik előfordul, hogy az ellenkezőjét fogja tapasztalni.

Volt itt, amúgy, aki írta, hogy ő meg a Finn miniszterelnökbe szerelmes, azért kell megdicsérnem, mert szabadon nem csak országon belül gondolkodott. :) Az emberek nagy többsége ilyen kérdésnél behatároltan csak magyar politikus neveket írtak statisztikailag :), és képesek összeveszni egy magyar politikuson. :D Ez olyan cuki, tini kort idéző rajongó tábor érzete van. Azért látszik, hogy az emberek tudnak gyerekek is lenni bizonyos helyzetekben. De visszatérve a Finn miniszterelnökhöz. Írták neki, hogy férjnél van és gyereke van. Szerintem tudta az illető aki ezt írta, hogy szerelmes belé. Ezek egyszerre cukik, és egyszerre megmosolyogtatóak, és nyilván plátói érzések. Én az ilyen válaszokon csak mosolyogni szoktam. Azért hihetetlen hogy az emberek nagy többsége meg azt feltételezik az illetőről, hogy elutazik Finnországba és bepróbálkozik.

Amúgy tényleg cuki a finn miniszterelnök nőként mondom, az illetőnek jó ízlése van, de egy értelmes ember, aki plátói érzéseket táplál valaki iránt, akit nem is ismer, az látja hogy mennyire szereti a férjét és a gyerekét, mert a kép nagyon jól mutatja ezt, és azt gondolja, hogy jól van ez így.

Ez kb. olyan mint mikor egy filmsztárba szerelmesednek több millióan. :)

Régen mennyi kézzel írott levelet kaphattak. :D

2022. ápr. 12. 09:09
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Minek járnék olyannal, aki hazugságokból és ígérgetésekből él? Pénzért?

Inkább járok egy raktárossal vagy egy kőművessel, mint bármelyik politikussal.

2022. ápr. 12. 10:06
 16/22 anonim ***** válasza:

15-ös aki nem hivatástudatú.

Én politikus embereknél nem veszem egy kalap alá a korrupt embereket, akit csak a hatalom érdekel, a hivatástudatú tudásával tényleg segíteni akaró politikussal és a látásmódom nem csak az országra korlátozom. És én speciel nem országos szinten írom ezt hanem világméretűen, mert vannak olyan országok, ahol tényleg becsülettel tudják mit jelent az hogy politikus. Van olyan ország, ahol nekik is csak garzonjuk van és a mentelmi jog náluk ismeretlen fogalom és nem is értik, hogy erre miért lenne szükségük. Ők tudják, mit jelent az a szó, hogy közszolga. Korrupció? Náluk a korrupció sec perc alatt ha felmerülne kiderülne. Sőt szolgálati autójuk sincs, csak a minisztereknek. Sőt olyan miniszter is volt a történelemben, aki a szolgálati lakást nem vette igénybe és biciklivel járt munkába, és örömmel tette ezt. De nem csak ő, voltak többen akik nem kérték.

De jelzem nem érdekel a politika. Ez a kérdés csak amolyan utóhatása a választásnak, egy szimpla kíváncsi kérdés valakitől aki unatkozik. Nem hinném, hogy egy elbizonytalanodott magyar politikus a gyk-tól kérne tanácsot, hogy egy civil ember járna-e vele. Pláne így választás után, érdekes hogy csak most írnak ilyen kérdéseket egész évben Felnőtt párkapcsolatok kategóriában.

2022. ápr. 12. 10:34
 17/22 anonim ***** válasza:
36%
Gulyás Gergely nagyon jól néz ki.
2022. ápr. 12. 11:10
 18/22 anonim ***** válasza:
Igen
2022. ápr. 12. 14:46
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Tóth Endre jó pasi.

(I❤ Újbuda)

2022. ápr. 12. 16:04
 20/22 anonim ***** válasza:

9

Neked nagyon beakadt Gulyás Gergely. Más kérdés alatt is láttalak. :P :D

De amúgy mitagadás, nekem is ő ugrott be elsőre, pedig nem vagyok valami nagy Fidesz fanatik.

2022. ápr. 12. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!