Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasi csak átvert?

Figyelt kérdés

Megismertem egy fiút, akinek nagyon tetszettem, mondta is és úgy is viselkedett, nagyon tepert utánam.

Miután lefeküdtünk egymással, eléggé megváltozott. Elkezdte mondogatni, hogy jó pár hétig nagyon elfoglalt lesz, de szeretne velem találkozni még, csak sajnos egy ideig nem fog ráérni.

Mondtam neki, nyugodtan megmondhatja ha nem szeretne több ilyen talit. Erre azt felelte, de szeretne, és ne értsem félre, tényleg csak nagyon sok melója lesz.

Majd eltelt az a pár hét, és nem igazán keresett, de amikor beszéltünk, akkor is csak általános dolgokról, direkt mintha kerülné azt a témát, hogy még találkozhatunk.

Szerintetek lehetséges hogy ennyire nem tetszettem neki, vagy ennyire rossz voltam az ágyban vagy más oka van?

Lehet már előtte sem tervezett velem semmi komolyat és nem jelentettem neki semmit, csak amiatt viselkedett így?

Pedig korábban mindig tervezgetett. De lehet én nagyon béna voltam?

2022. márc. 21. 15:50
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

De most mit szeretnél Kérdező? A kérdés az volt, hogy atvert-e, mi többször is leirtuk, hogy a viselkedése, tettei alapján szexnél többre nem kellett volna tőle számítani.

Igen, nem ért rá előtte se, valószínűleg szex előtt is tudta, hogy utana se fog, csak nem mondta, mert így biztosabb volt a "program".

Vedd le a rózsaszín szemüveged és kezeld a helyén a helyzetet. Vagy elfogadod, hogy ő ilyen, lelazulsz és élvezed ha esetleg ismét ágyba juttok, de nem pörögsz azon, hogy mi lesz ebből vagy milyen vagy szex közben. Vagy pedig lezarod magadban és elteszed tanuló leckenek a jövőre. Aki valóban komoly kapcsolatot akar, az akkor is raer, ha 24 órából 48-at dolgozik es meg a WC-re is veled akar menni, csak hogy melletted legyen, anélkül hogy abból szex lenne.

2022. márc. 21. 20:40
 42/48 Dzsoki ***** válasza:
100%
a 41-hez is csatlakozom. Kérdező,ha ennyien,többszőr leírtuk,hogy nem lett volna szabad szexnél többre számítanod. Akármit is mondott,csak prütykölni akart veled! Akár érted,akár nem,ezek a tények.Nincs mit hozzátennem. Kiszálltam.
2022. márc. 21. 21:15
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha előtte sem ért rá, sehova nem vitt el, mindig terelt, hogy elfoglalt, egy szex, majd eltűnt mert de elfoglalt, te keresed többnyire... minek is? Legyen ennyi tartásod, ne haragudj, akármilyen naív fiatal lány is vagy, ha már hülyére vettek, mert nem vetted észre, legalább most lépj hátre és hagyd a francba. Felesleges keresned. Majd ha legközelebb megint dugna és nem lesz más opciója, megint elővesz, aztán ugyanez elölről. Ne legyenek illúzióid.
2022. márc. 22. 09:45
 44/48 A kérdező kommentje:
Rendben. Ha átvert, akkor megértettem. Bennem csak az merült fel, hogy mi van ha valójában többet tervezett velem, komolyabban gondolta, csak esetleg annyira béna vagy ügyetlen voltam, hogy emiatt ejtett?
2022. márc. 22. 18:21
 45/48 anonim ***** válasza:

Kicsi az esélye

Meg nem tortentte akkor sem tudnád tenni

2022. márc. 22. 18:22
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki komolyat akar akkor egy béna szex miatt nem fog dobni.
2022. márc. 22. 18:23
 47/48 A kérdező kommentje:

46-os: igen, ezt én is így gondolom és sokan is mondták ezt nekem.

Hát akkor ez is csak azt bizonyítja, hogy neki semmit nem jelentettem. Ennyi

2022. márc. 22. 18:44
 48/48 anonim ***** válasza:
Sajnos úgy tűnik igen
2022. márc. 22. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!