Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasi csak átvert?
Megismertem egy fiút, akinek nagyon tetszettem, mondta is és úgy is viselkedett, nagyon tepert utánam.
Miután lefeküdtünk egymással, eléggé megváltozott. Elkezdte mondogatni, hogy jó pár hétig nagyon elfoglalt lesz, de szeretne velem találkozni még, csak sajnos egy ideig nem fog ráérni.
Mondtam neki, nyugodtan megmondhatja ha nem szeretne több ilyen talit. Erre azt felelte, de szeretne, és ne értsem félre, tényleg csak nagyon sok melója lesz.
Majd eltelt az a pár hét, és nem igazán keresett, de amikor beszéltünk, akkor is csak általános dolgokról, direkt mintha kerülné azt a témát, hogy még találkozhatunk.
Szerintetek lehetséges hogy ennyire nem tetszettem neki, vagy ennyire rossz voltam az ágyban vagy más oka van?
Lehet már előtte sem tervezett velem semmi komolyat és nem jelentettem neki semmit, csak amiatt viselkedett így?
Pedig korábban mindig tervezgetett. De lehet én nagyon béna voltam?

9: Egyetértek.
Térgeometriailag a férfia adja oda magát.
Sorsbelileg a nő.
Mert a nő ha várandós lesz, az ő sorsa meg van pecsételve, ezért ha a nő lefekszik egy férfival, az automatikusan elköteleződést jelent a férfi mellett.
A férfinél nem. Ezért kell előre megbizonyosodni, hogy a férfi elköteleződött-e a nő mellett.
De azért tervezgetett velem. Azt is mondta nem hobbiból akar velem együtt lenni, mert sok lányt találna ha csak szórakozni akarna.
Ha pedig közben gondolta meg magát, az amiatt bánt, mert arra gondolok, az én hibám volt, akár külsőleg vagy a teljesítményem.

7-es Ha ez nem tűnt volna fel, akkor a leírt helyzet most van!
Ha érdekelnéd keresne, hiányolna, és egyáltalán nem a szex miatt. Az, hogy dolgozik az nem kifogás, az emberek pénzből élnek, és munkával töltik a fél életüket, ettől még van magánéletük, családjuk.

Nem a te hibád volt, gondold csak át megfordítva: ő csinált-e olyat, ami miatt drasztikusan kevésbé érdekel?
Ez fordítva is így van, főleg ha nem is hozott szóba semmit.
Itt érzelmi okok lesznek.

12-es És erre te ledobtad a bugyid?
Normális férfi ilyet ki nem ejtene a száján. Hidd el, hogy a legnagyobb baj veled, hogy naív vagy!

Hányszor randiztatok, mielőtt lefeküdtetek egymással?
Addig milyen közös programjaitok voltak?

Kezdjétek el szétszedni, hgoy biztosan a 3. randin volt-e csók, az ötödiken a szex és előtte ugye voltak moziban, mert ha nem, akkor háhá meg is van a bűnös a hölgy szemében, aki egy ledér, jól megérdemelte.
Kislány, aki le akar fektetni és meg akar vezetni, meg is fog. Jár utánad hónapokat is, ha minden áron ez a célja, majd lelép.
Nem nagyon tudod ezt kivédeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!