Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasi csak átvert?

Figyelt kérdés

Megismertem egy fiút, akinek nagyon tetszettem, mondta is és úgy is viselkedett, nagyon tepert utánam.

Miután lefeküdtünk egymással, eléggé megváltozott. Elkezdte mondogatni, hogy jó pár hétig nagyon elfoglalt lesz, de szeretne velem találkozni még, csak sajnos egy ideig nem fog ráérni.

Mondtam neki, nyugodtan megmondhatja ha nem szeretne több ilyen talit. Erre azt felelte, de szeretne, és ne értsem félre, tényleg csak nagyon sok melója lesz.

Majd eltelt az a pár hét, és nem igazán keresett, de amikor beszéltünk, akkor is csak általános dolgokról, direkt mintha kerülné azt a témát, hogy még találkozhatunk.

Szerintetek lehetséges hogy ennyire nem tetszettem neki, vagy ennyire rossz voltam az ágyban vagy más oka van?

Lehet már előtte sem tervezett velem semmi komolyat és nem jelentettem neki semmit, csak amiatt viselkedett így?

Pedig korábban mindig tervezgetett. De lehet én nagyon béna voltam?

2022. márc. 21. 15:50
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

19-es: és akkor ezt sehogyan sem lehet kivédeni?

Nincs semmi árulkodó jele annak, ha valaki csak ki akar használni?

Az mondjuk igaz, hogy nagyon sokat említette a szexet, sokszor éreztem úgy, hogy nála ez a legfőbb, központi téma. De pont ezért nem egyből történt meg a dolog, mert én tologattam ezt az egészet.

2022. márc. 21. 16:31
 22/48 anonim ***** válasza:
56%

Szar duma ilyenkor, de próbáld elengedni. Nem úgy értem, hogy konkrétan megírod neki - bár az is opció -, hanem amennyire ő nem törődik veled, te se foglalkozz vele. Ha ezek után nyaggatod, hogy mit akar, mi lesz, csak még messzebbre üldözöd és még a saját önbecsülésed is jól földbe dögölöd. Emelt fővel, koronát megigazítva távozz a szituációból.

Valamiben biztos nem volt őszinte, de el kell fogadni a tényt, hogy lehet sose fogod megtudni miért, miben. Viszont ez semmiképp nem a te hibád, minden cselekedete őt minősíti!

Hasonló helyzetben voltam én is pár éve. Ismerkedtünk (bár engem nem hitegetett jövőbeli tervekkel), aztán mivel megvolt a kémia párszor le is feküdtünk. Életem legjobb estéje volt, sztem neki is dobogós, de végül ő is elkezdett távolodni, az indokai pedig elég furák voltak. Az idő végül engem igazolt, ismerkedett mellettem mással, és a másikat választotta. Ami esetünkben szerinte gond volt, a másikkal már egyáltalán nem. Van ilyen, de azzal hogy ebben nem volt őszinte, csak magáról állított ki bizonyítványt. Viszont pár alkalom után belattam, ha tovább nyaggatom a miértekről, csak magam járatnám le. Igazából sose köszöntünk el végleg, ha az utcán szembejonne, nem folytanánk meg egymást, de helyére tettem a történteket: két ember kívánta egymást, amíg tartott jól éreztük magunkat. Nem azért kell szexelni, mert amiatt majd lesz valami (meg "odaadod magad") , hanem azert volt mert akkor, abban a helyzetben mindketten akartuk. Valószínűleg sose tettük volna egymást boldoggá, így viszont mindkettőnknek adott a lehetőség, hogy mással azok legyünk. Senki nem vesztett semmit :)

2022. márc. 21. 16:33
 23/48 A kérdező kommentje:

A srác egyébként többször elmondta, nem csak egy alkalmat akar. Ezért ijedtem meg attól, valami nagyon nagy baj volt velem, lehet. És én hibáztam.

Viszont azt is elmondta az elején, hogy addig amíg nem szexelünk, nem tudhatjuk előre, mi lesz belőle. Ez mondjuk igaz. Bár, én kicsit másképp gondolkozok. Ha fontos nekem a srác, akkor én megadom a lehetőséget, hogy összeszokjunk, akkor is ha elsőre nem olyan jó, vagy valamelyikünk bénázik.

2022. márc. 21. 16:34
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
Mondani mondhat bármit, hogy nem csak egy alkalmat akar. Ne abban gondolkodj, hogy biztos béna voltál és azért. Az első általában nem frenetikus senkinél - nem is ismeritek egymást. Ne agyalj. Engedd el.
2022. márc. 21. 16:39
 25/48 anonim ***** válasza:
80%

23-as Milyen formában beszélgettetek?

Ha ez chat volt hónapokig, pontosabban szexting, akkor semmi komolyra nem kellett volna számítani.

Aki kapcsolatot akar, az találkozik, randizik, és nem szexel nyit.

2022. márc. 21. 16:40
 26/48 A kérdező kommentje:

Én nem nyaggatom és nem kérdezgetem.

Viszont ő nem mond semmit, nem mondja ki nyíltan, ennyi volt, nem úgy alakult ahogy gondoltuk, aztán lépjünk tovább. Inkább csak leráz. De előtte még hitegetett és táplálta bennem a reményt, hiszen tervezgette, mondogatta, mi lesz a következő talin stb.

Az őszinteséget megérdemli mindenki. Főleg hogy én mondtam is, nyugodtan megmondhatja, ha nem akar több ilyet.

Persze önmagában az is rosszul esik hogy nem akar többször. Mert előtte nagyon tetszettem neki és nagyon odáig volt, aztán egyetlen alkalom és hirtelen minden megváltozik benne? Ez nekem annyira nem valóságos. Akkor vagy az elején is már csak egy alkalom volt a célja, vagy ami rosszabb és amitől félek, én voltam annyira rossz, hogy ez megváltozott benne.

Csak nekem rosszul esik, hogy ennyi. Mert ha ezt tudom előre, soha nem csinálok vele semmit.

2022. márc. 21. 16:43
 27/48 anonim ***** válasza:
86%
Pasik nagy resze sajnos ilyen,aztan sirnak,ha nincs normalis lany. Nem is csodalom,hogy a nok is olyanok mar amilyenek.
2022. márc. 21. 16:45
 28/48 anonim ***** válasza:
86%

Mióta lefeküdtetek, keresett ő vagy te keresed, ő meg hárít...???

Hány éves vagy amúgy?

2022. márc. 21. 16:47
 29/48 A kérdező kommentje:
Beszélgettünk azóta sokszor. Általában én keresem, az esetek nagy részében, előfordult ő is. Igazából csak általános dolgokról beszélünk, vagy ilyen baráti dolgokról, de a taliról kétszer beszéltünk. Azt ő hozta fel, mert én nem fogom felhozni, én nem erőltetem. És egyik alkalommal azért részletesen mondta mi hogyan lesz legközelebb, vagy mit csinálunk másképp ami esetleg nem volt olyan jó. De aztán mégsem volt semmi, mert nagyon sok munkája van. Azt is mindig mondogatta, még három hét, már csak egy hét stb. Aztán ez már letelt és semmit nem hozott fel.
2022. márc. 21. 16:53
 30/48 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem mond semmit, mert ha lesz kedve, akkor megkeres, még nincs. Minek utasítson el, ha tudja, hogy bármikor nyitva a kapu?

Komolyan érdekelne, hogy voltatok együtt moziban, vacsorázni, sétáltatok valaha egy órát kettesben?

2022. márc. 21. 16:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!