Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasi csak átvert?

Figyelt kérdés

Megismertem egy fiút, akinek nagyon tetszettem, mondta is és úgy is viselkedett, nagyon tepert utánam.

Miután lefeküdtünk egymással, eléggé megváltozott. Elkezdte mondogatni, hogy jó pár hétig nagyon elfoglalt lesz, de szeretne velem találkozni még, csak sajnos egy ideig nem fog ráérni.

Mondtam neki, nyugodtan megmondhatja ha nem szeretne több ilyen talit. Erre azt felelte, de szeretne, és ne értsem félre, tényleg csak nagyon sok melója lesz.

Majd eltelt az a pár hét, és nem igazán keresett, de amikor beszéltünk, akkor is csak általános dolgokról, direkt mintha kerülné azt a témát, hogy még találkozhatunk.

Szerintetek lehetséges hogy ennyire nem tetszettem neki, vagy ennyire rossz voltam az ágyban vagy más oka van?

Lehet már előtte sem tervezett velem semmi komolyat és nem jelentettem neki semmit, csak amiatt viselkedett így?

Pedig korábban mindig tervezgetett. De lehet én nagyon béna voltam?

2022. márc. 21. 15:50
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Nem igazán, mert már akkor sem ért rá nagyon.
2022. márc. 21. 16:56
 32/48 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ez sajnos iskolapéldája annak, hogyan tudják a pasik ledumálni a bugyit a lányokról. Ezzel nem téged akarlak bántani kérdező, de egy leckének jó volt neked is. Ne a szavait, hanem a tetteit figyeld mindig. Mondani bárki tud bármit, ez az illető pedig pontosan úgy csinalt mindent, ahogy azok, akik csak szexre hajtanak. Találkozók, programok akkor érdekesek, ha szex lehetőség van benne, egyébként mindig túl elfoglalt lesz hogy rád is figyeljen, megismerjen.

Ne magadban keresd a hibát,maximum annyiban, hogy legközelebb már felismered előre a jeleket, és csak akkor fekszel le valakivel, ha te is akarod, feltételek nélkül.

2022. márc. 21. 17:10
 33/48 anonim ***** válasza:
100%

"Kezdjétek el szétszedni, hgoy biztosan a 3. randin volt-e csók, az ötödiken a szex és előtte ugye voltak moziban, mert ha nem, akkor háhá meg is van a bűnös a hölgy szemében, aki egy ledér, jól megérdemelte."

Nem tudom, te miért láttál egy ártatlan kérdés mögé rosszindulatot.

Egyáltalán nem volt semmi bántó szándék a kérdésemben, sem a kérdező hibáztatásának mögöttes szándéka.

Azért így a 31. hozzászólásban leírt választ látva talán mégsem volt értelmetlen arról érdeklődni, hogy korábban hányszor találkoztak, milyen közös programjaik voltak.

2022. márc. 21. 17:21
 34/48 anonim ***** válasza:
94%

Amikor ertem tepert a baratom, meg a Sparba is boldogan elkisert, vagy csak setalni, be se probalkozott semmivel. 2-3 honapig ez ment es mikor nala voltam elsonek, akkor se tortent semmi. Masodjara is inkabb en akartam a szexet, o meg akkor is mondta,hogy nem kell.

Legközelebb majd tudni fogodm

2022. márc. 21. 17:25
 35/48 Dzsoki ***** válasza:
74%
Szóval,régebben sem ért rá,meg most sem. Következetes. Akkor is,sok melója volt,azóta is. Csak közben megkapott téged. Most,mit vársz? Téged sajnáljunk vagy a fiúnak gratuláljunk a szövegéhez? Ez utóbbi esetben,olyan szöveghez,amiben mondta,hogy elfoglalt és nem sok ideje lesz rád,mégis szexeltél vele. Erre még Kohn bácsi is azt mondaná,hogy ügyes!
2022. márc. 21. 17:42
 36/48 A kérdező kommentje:
De én pont ezek miatt nem akartam vele a szexet. Elég sokat várattam, amire ő kezdte azt hinni én csak hülyítem.
2022. márc. 21. 19:36
 37/48 Dzsoki ***** válasza:
Nem értem. Akkor legyen a te szegény,átvert lány,a válasz.
2022. márc. 21. 19:42
 38/48 anonim ***** válasza:
100%
Az igen, van tartásod, még csak randitok sem volt soha, de írásban sokáig várattad.
2022. márc. 21. 19:49
 39/48 Dzsoki ***** válasza:
100%
Csatlakozom a 38-hoz.
2022. márc. 21. 19:53
 40/48 A kérdező kommentje:
Egy helyen dolgoztunk, mikor megismertük egymást. Majd ő máshova ment. De tartottuk a kapcsolatot. Volt hogy találkoztunk de azok nem randik voltak. Igen, sokszor nem ért rá. Most nemrég mikor találkoztunk akkor volt kis ideje. Azt pedig hogy most majd hetekig nem fog ráérni, azt szex után mondta.
2022. márc. 21. 20:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!