Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még olyan akit átvert egy házas pasi?
Elkezdtünk ismerkedni,de nem akartam annyira mert tudtam h van családja. Nagyon kedvesnek, felelősségteljes apának tűnt.Elkezdtünk irogatni facen,majd elmesélte h nincs is jóba a feleségével,csak a gyerekek végett vannak együt.
Aztánjöttek a talik,de a lelkiség helyett inkább a testiségen volta hangsúly. Szeretett volna velem együtt lenni,h szeretnének engem is a gyerekei éljünk együtt. Bármit megtenne nekem. Sok a korkülönbség. Aztán minden tali után visszautasítottam ugymond,mert én nem mertem belevágni,nem éreztem annyira őszintének az érzéseit. Közben mondta h válni fognak. Persze írásban minden olyan szépnek tűnt,az örökre szóló szerelem,stb.. Bele is szerettem rendesen. Persze élőben nem úgy jöttek át ezek a lelki dolgok.. Lehet az én hibám is h a szexen volt a hangsúly, hiszen csókkal,meg simivel akartam megtörni a csendet.
Most ott tartunk h eltűnt nem is akar látni,és úgy állítja be mintha én utasítottam volna vissza állandóan,pedig soha nem mondtamh legyen vége. Azt mondta az ő érzései miindig őszinték voltak. Ő is szerette volna ha többet beszélgetünk a talin és jobban megismerem. Sztem már az is lehet h nem is válnak,és megint csak a gyerekek végett együtt vannak,gondolom kibékültek. Félekh már nem is találkozunk,mert ugy érzem ő már nem akar,hiszen megkapott. Ha annyira szeretett akkor most miért dobott el? Csajok ti álltatok bosszút vhogy egy ilyen pasin?
Nos pasival semmi dolgod....
Mas csaladjaba ne rondits bele
Legyen mar annyi eszed a vilag legregib trukjebe nem setalsz bele.
..a gyerekek miatt nos kizarolag te meg egy olcso pna vagy.
"hiszen csókkal,meg simivel akartam megtörni a csendet. "
Magyarul nem tudtatok miről beszélgetni, mert nem volt közös témája a pasinak egy ilyen kis buta libával, így hát dugtatok, az meg nem volt valami nagy szám, hát ki is rakott egyből.
Két tanácsom van, hogy ne pattintsanak le egy szex után.
1. Műveld ki magad, legyél értelmes, intelligens érdekes, sokkal érdekesebb, mint mások. Ehhez tanulni kell, tájékozódni, olvasni, sokat látni, utazni, élni.
2. Vagy szexelj brutálisan jól és egyedi módon.
Neked most egyik se megy:DDD
...és +1 tanács: nős pasival soha ne állj szóba, amint megtudod, h foglalat, baxxad ki a pitsába azonnal, tiltsd mindenhonnan, tökmindegy, mit vetít. Ha kellesz neki, kopogtat majd a válási papírokkal a kezében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!