Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pasi, aki csak a szex kedvéért átvert lányokat? Vagy van olyan lány, akit átvertek? Hogy történt?
Nem ítélkezni akarok, csak kíváncsi vagyok, hogy történt a dolog?
(kort is)
Volt, hogy átvertek, de azért a lányoknak tudnia kellene, hogy a férfi másképp áll a szerelemhez/szexhez. Régebben a vágyat azonosítottam a szerelemmel, így könnyen blementem olyasmibe, aminek a fiú részéről csak egy jó kis szex lett az eredménye, aztán persze ő könnyen odébbállt. De nem gondolom, hogy szándékosan akartak átverni, csak így sikerült. Ja és lány is verhet át pasit ;-)!
31
szerintem kicsit provokatív a kérdésed és lenéző a nőkre nézve.
a nők nem ostobák.
pontosan tudják,hogy mire megy ki a játék,még ha időnként el is játszák,hogy ők nem akarják,pedig ugyanúgy akarják.
Nna, de tenyleg nincs itt olyan fiu, aki atvert volna csajokat csak azert, hogy lefekhessen veluk? Vagy olyan csaj, akit igy vertek at?
Olyan seac, aki pl elore eltervezte a lepeseit, fondorlatosan, viszonylag hosszu idon at gondolkozott a dolgon?
Szia,
Én olyan vagyok: volt barátnőm, de közben lefeküdtem egy csajjal aki bisexuális, és szeretné 3masban kipróbálni, ami meg is fog történni. Közben szakítottam barátnőmmel, de ennek a csajnak még mindig azt mondom, hogy van, mert ehelyett egy másik csajjal találkozgatok, akivel smárolunk meg ilyenek, és épp fűzök egy 4.-et, szóval igen van. :)
.. és jól érzem magam így, a sok kis butus kislányt könnyű átejteni, meg megfűzni :))
A 3-as jól látja. Provokatív vagy! Aki udvarol az dugni akar. Ezt tudják a csajok is. Ők is dugni akarnak.
Neked mi a fsz bajod van? Megdugtak egyszer és otthagytak? Akivel jó a szex azzal sokáig vannak a pasik. Akivel meg szar, mert finnyás vagy bármi netán szarul néz ki a ruha alatt, sőt sokan közületek egyenesen undorítóak ott lent, az meg örüljön hogy akkor egyszer legalább megtörtént mielőtt el lett küldve a csába!
értem én,hogy mire akarsz kilyukadni.
hogy mekkora macsó dolog,elcsábítani,telebeszélni a fejét,legyőzni élvezni a hatalmat stb.
de.
rengetegszer csináltam ilyet,ezért is írtam a 3as kommentet.
mert amikor ott maradsz a csajjal a szobában,akkor döbbensz rá,hogy a kú-rva nagy macsóságod mennyire felesleges volt,mert a nő jobban akarta az egészet mint te.
csak látta,hogy te élvezed ezt a hódító szerepet és ezért játszotta el,ő meg a félrevezetett kis meghódítandót.
aztán amikor úgy lepippant,hogy behorpad a homlokod és úgy meglovagol,mint egy versenylovat,szorít magához,mint egy mágnes és a füledbe súgja,hogy keményebben,akkor esik le,hogy bakker ez jobban élvezi,mint én.
ezért nincs itt átverés,mert látnak a nők mindent,talán még jobban is mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!