Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fél évig szórakozott velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél évig szórakozott velem egy pasi a neten keresztül, és kiderült hogy csak virtuális barátnőnek használt, átvert engem, minden szava hazugság volt hogyan vághatok vissza neki?!

Figyelt kérdés

2021. máj. 19. 20:10
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
Én azt gondolom hogy ő már azelőtt tudta nagyon jól, hogy át fog verni engem, mielőtt elkezdett írogatni nekem. Rájöttem hogy csak ilyen virtuális barátnőnek használt engem, valószínűleg unatkozott vagy nemtudom miért, de minden szava hazugság volt, így utólag rájöttem. Mit lehet kezdeni ebben a helyzetben?! Lelkileg teljesen a padlón vagyok. Köszönöm
2021. máj. 19. 20:13
 2/34 anonim ***** válasza:
95%
Felesleges visszavágni. Nem gondolnám, hogy átverés az, ha valakivel csak neten beszélgetek. Ha ennyiből nem jön le neki, hogy nem akarok átváltani 3D-be, akkor nagyon naív és többet képzelt bele a dologba, mint kellett volna.
2021. máj. 19. 20:13
 3/34 A kérdező kommentje:
Társkereső oldalon talált meg először.
2021. máj. 19. 20:14
 4/34 anonim ***** válasza:
95%
De te félévig hagytad, hogy hülyítsen. Kettőn állt a vásár. Ha karakánabb vagy akkor pár kör után simán leépíted és nincs dráma.
2021. máj. 19. 20:15
 5/34 A kérdező kommentje:

ma 20:13

De ő akart mindenáron, csak mindig volt kifogások részéről, de minden héten elmondta hogy imád engem és alig várja már hogy találkozzunk, stb...

2021. máj. 19. 20:16
 6/34 anonim ***** válasza:
91%
Unalom űzés céljából voltál neki addig míg nem talált nálad jobbat. Felejtsd el. Felesleges a bosszú. Nem érsz el vele semmit sem
2021. máj. 19. 20:16
 7/34 anonim ***** válasza:
95%
Mivel nem érdekled semmilyen szinten (ha nem így lenne nem vágott volna át), így akármilyen visszavágással próbálkoznál az csak szánalmas vergődés lenne részedről. Tiltsd le, tanulj belőle és lépj tovább.
2021. máj. 19. 20:18
 8/34 A kérdező kommentje:

Pontosan unalom űzés miatt, ígérgetett nekem fű fa virágot, hónapokon keresztül, csak azért valószínűleg hogy fenntartsa a beszélgetést velem a hazugságai által, a hazugságai által tudta fenntartani a beszélgetést velem, tényleg fű fa virágot megígért nekem, minden héten azzal szédített mennyire imád és szeret engem, alig várja már hogy együtt legyünk stb...

Undorító hazug disznó.

2021. máj. 19. 20:20
 9/34 anonim ***** válasza:
93%
Akkor most igyál meg egy teát agy amit szeretsz és törődj az életed toábbi részével, mert csak azzal érdemes.
2021. máj. 19. 20:22
 10/34 A kérdező kommentje:

Azt a rengeteg hazugságokat csak képes volt azért mondani, hogy fenntartsa a beszélgetést velem, hogy ne unatkozzon?!

Micsoda undorító ember az ilyen?

2021. máj. 19. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!