Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél évig szórakozott velem egy pasi a neten keresztül, és kiderült hogy csak virtuális barátnőnek használt, átvert engem, minden szava hazugság volt hogyan vághatok vissza neki?!
Mégis hogy vágnál vissza, ha nem is ismered? 🤷♀️
Amúgy jó naiv vagy. Második kifogásnál lekoptattam volna, vagy elkezdtem volna mással ismerkedni, és lerázom, amikor összejön. Random idegenre várni, akit soha nem láttam... Eh, nem.
Próbáld meg megérteni, amit többen is leírtunk!
Nem tudsz neki visszavágni, azon egxyszerű oknál fogva, hogy egyáltalán nem érdekled. Mit gondolsz vajon mivel árthatnál neki, amit nem tojna magasról le?
Nem vagy abban a helyzetben és pozícióban, hogy ezt megtehesd. Elhiszem, hogy most úgy érzed megérdemli és jobban lennél tőle, de nem nagyon segítene, ahogy nem szokott általában és ritkán is sikerül, ha az ember lemegy kutyába, csak még inkább magát alázza meg.
Tudom, hogy bánt, de kellettg ehhez elég nagyfokú naivitás is részedről, fél évig ezt hagyni, hát na, azt azért a legtöbb emberrel nem lehet.
Nem hibázatlak, ne értsd félre, de az egyetlen amit tehetsz, az az, hogy tanulsz belőle.
Mit gondolsz, nekem tudnál ártani? Hiszen nem is is mersz és nem érdekelsz (Ezt se értsd félre), na ugyanezen logika mellett vele szemben sem tudsz semmilyen retorziót elkövetni.
Megbántani csak az tud, aki érdekel, akihez kötődöm, akit szeretek.
megleckéztetni pedig (akár okkal, akár ok nélkül) csak az, aki pozícióban van velem szemben, de kétlem, hogy a ti esetetekben te így lennél.
Nem fogsz tudni ártani neki, mert tojik rád magasról, bámennyire is fáj ez most neked.
Átvert, igen. Minél gyorsabban elfelejted, annál hamarabb gyógyulsz meg lelkileg és remélhetőleg egy életre megtanultad ezt a nagyon aljas leckét és legközelebb okosabb lehetsz.
Utálom ezt írni, mertb olyan kioktatóan hangzik és közhelyes, de:
ENGEDD EL!
máj. 20. 10:46
Igen, igazad van részben, viszont úgy gondolom valamilyen szinten csak érdeklem őt, mivel
engem szédített az interneten keresztül hónapokig, miért pont rám esett a választás? Miért nem "Mariskára" vagy akárki másra? Ebből következően merem feltételezni hogy valamilyen módon érdeklem őt, biztos megvolt az oka hogy engem "választott" ki a hazudozásra.
Uh nagyon buborékban èlsz. Honnan tudod hogy csak te veled levelezett, és hogy te vagy a nagy kiválasztott? nem ismered, nem is találkoztatok.
Ékes példája vagy annak, hogy a nők nem képessk feldolgozni az elutasítást... evolúciós okai vannak.
Szemét volt, de ilyenből kismillió van. De te sem stimmelsz belül, ha egy idegentől származó szeretlek találkozók és gesztusok nélkül ennyire meghatnak. Nagyon görcsösen társat akarsz és/vagy szeretethiànyos vagy.
Szeretleket meg egyéb érzelmekről élőben töltött idő utàn reális érezni. Azt se tudod hogy ki ő vagy hogy csak veled dumált e.
Ha az elsô talit lemondja, és utána nincs azon hogy összejöjjön a kövi, akkor engedd el. Én barátnőmmel 3x is lemondtuk az elsőt... éjszakába nyúlóan telefonáltunk és nem bírtunk felkelni korán hogy vonattal utazzunk a tali helyre. Stb, de telefonálással pl kifejeztük hogy ja... már sokadjára lemondtuk de komolyan vesszük egymást, fb nevet is megadtuk egymásnak, ez is egy komolyabb online gesztus, mivel felfeded magad.
Szerintem a kerdezonek az faj hogy atb@szták ot es nekem nem ugy tunik a leirasbol h nem kepes feldolgozni az elutasitast sot nekem inkabb az jon le az egwszbol H a pali szeditette ot majd eltunt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!