Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fél évig szórakozott velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél évig szórakozott velem egy pasi a neten keresztül, és kiderült hogy csak virtuális barátnőnek használt, átvert engem, minden szava hazugság volt hogyan vághatok vissza neki?!

Figyelt kérdés

2021. máj. 19. 20:10
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

ma 20:16

Helyesbítek:

Nem jobbat, hanem másikat.

Itt már valószínűleg érezte nem tud tovább hazudni nekem, hiába ígér bármit.

2021. máj. 19. 20:25
 12/34 anonim ***** válasza:
93%
bocs de ha fél évig nincs találkozó akkor komolytalan a dolog. te hagytad magad.
2021. máj. 19. 20:26
 13/34 anonim ***** válasza:
82%
Vannak ilyen undorító emberek. Miket hazudott?
2021. máj. 19. 20:27
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj. Tanulsz belőle. Sokan unatkoznak, a neten dobják fel a szürke kis életüket. Lecserélhetőek itt az emberek, nincs igazi kötődés. Aki egy ilyen közegben azt mondja, hogy imád, blablabla...az már eleve hiteltelen úgy, hogy nincs személyes ismertség, soha nem találkoztatok.

Jobban jársz, ha leépíted a netes ismerkedést és a valódi világban nézel körül. Ugyanazok az emberek vannak neten is, csak nem működnek azok a törvényszerűségek, amik egy természetes szociális hálóban igen. Ha egy olyan ember hív randira, akit már régóta ismersz, közeledés előzte meg, akkor garantált, hogy nem csak egy éjszakát akar, hogy nem fog az első szex után felszívódni (hacsak valami nagyon balul nem sül el), mert a közös szociális háló ezt nem engedné, a közös ismerősök véleménye, ítélete nagy visszatartó erő.

Netes ismerkedésnél nincsenek közös ismerősök, fel lehet szívódni egy éjszaka után is, mert kit érdekel más mit szól, nincs is közös ismerősötök.

Hát kb. így megy ez.

2021. máj. 19. 20:29
 15/34 Alessandro10 ***** válasza:
100%

Ne törődj vele! Velem is előfordult ilyen. Jó fél évig leveleztünk egymással, aztán ugyanez lett a vége. Addig voltam jó, addig kellett a "társaságom", ameddig nem találta a helyét. Miután jobban lett, már nem érdekeltem.

Mivel nem is ismertük egymást, így továbbléptünk.

Bizonyos emberek addig kellenek, míg az adott szükségleteket a másik fél meg nem kapja.

De az egész élet ilyen.

Legközelebb légy figyelmesebb és az elején szűrd ki a hozzá hasonlóakat. Tudom, nem egyszerű.

De előítéletekkel se lehet hozzáállni másokhoz.

2021. máj. 19. 20:29
 16/34 anonim ***** válasza:
82%
És miért írta, hogy imád? És te el is hitted? Lehet levelezni pár hétig, de utána találkozni kell. Ha ennyiből elhitted, hogy imád, te is hibás vagy. Hagyd a fenébe, és máskor legyen több eszed.
2021. máj. 19. 20:33
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha pár hét után is van mindig kifogás, hogy miért nem tud találkozni, akkor ott NEM akar találkozni az illető... Sajnálom, hogy így alakult, de legközelebb szerintem ilyen hosszú ideig ne menj bele 'online kapcsolatba'.

Állj a sarkadra és mondd meg neki, hogy ha 3 hét után se képes veled találkozni, akkor részedről ennyi volt... Azt pedig ne hidd el, hogyha valaki azt mondja, hogy szeret, miközben még sose találkoztatok..

2021. máj. 19. 21:00
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az ok kettős és tényleg a te naivitásod is közrejátszik. A második lemondott első találkozó után hátat kell fordítani. Igen, undorító. Nem, nem fair. Igen, egy paraszt. Nem, nem is bánja. Visszavágni szerintem rossz ötlet lenne, mert ha tényleg ennyire játszott az érzelmeiddel, csak nehezebb lesz elengedni és továbblépni
2021. máj. 19. 21:34
 19/34 anonim ***** válasza:
59%
Van valódi barátnője. Ez ezer százalék...
2021. máj. 19. 23:37
 20/34 A kérdező kommentje:

tegnap 23:37

Rendben, akármi is az oka, engem miért kellett átvernie?!

Ő keresett engem állandóan, majd eltűnt egy árva szó nélkül, stb... Szeretnék valahogy visszavágni neki mindenképpen. Megérdemli!

2021. máj. 20. 00:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!