Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A gyikon történő gyakori nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyikon történő gyakori nő ellenes hergelésnek vajon mennyi szerepe lehet a virtuális világon túl megeső, nőket érő erőszakos cselekedeteknek?

Figyelt kérdés
Van-e felelőssége a férfi és női kommentelőknek abban, mit közvetítenek a békés együtt/egymás mellett élésről?
2018. okt. 18. 13:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom, de elgondolkodtató az alábbi eset is:

[link]

2018. okt. 18. 13:39
 2/24 anonim ***** válasza:
73%
Nem csak nőket értnek erőszakos cselekmények: [link]
2018. okt. 18. 13:57
 3/24 anonim ***** válasza:
96%
Még netről senki nem hallott, akkor is szép számmal voltak nemi erőszakok.Igen sok nő életét megkeseritve.
2018. okt. 18. 13:57
 4/24 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem sokkal több mint elsőre látszik.

Én ezt a párkapcsolatosdit a női oldalról érem meg. Le voltam lombozva, mert nem dekoratív nőként sokat kellett tennem, hogy észrevehető legyek. Míg velem azonos tulajdonságú férfi simán talál csinos barátnőt, ha rendezett az élete (bár nagybátyám egy világ szegénye mégis végig dugta a fél országot, mert elő tudja adni magát). Mi akkor érünk valamit, ha háziasak vagyunk, rendet tartunk, dekoratívak vagyunk, és megértőek a párunkkal, meg persze van saját keresetünk, hogy ne húzzuk le a másikat.

Szóval kicsit elkeserítőnek éreztem a helyzetem... amíg fel nem jöttem ide. Itt kicsit mintha minden ki lenne csavarodva. De végső soron minden ilyen "nőgyülölő" kirohanás nekem egy löket önbizalmat adott. Hogy igenis szenvednek a férfiak is. Így pl. sokkal bátrabb lettem az életben. Nem helyezem magam a férfi alá. Bátrabban kezdeményezek... Én sokat köszönhetek az oldalnak, mert bár ezek a negatív kommentek lehúzni igyekeznek a nöi nemet, de én megtaláltam ebben az értéket, a bátorságot, és egyenlő félként tekintek már magamra. Végső soron minden "nőgyülölő" komment nekem önbizalmat adott.

Ez nem tudom férfi oldalon hogy jelenik meg... de ha lehúzón akkor gondolom ők meg pont elveszik egymástól az esélyt.

Azt viszont úgy tudom, hogy 2 férfi felhasználó börtönben ül, mert az ISIS-hez akartak szökni...

2018. okt. 18. 13:59
 5/24 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nincs köze a valóságnak és a gyakorinak.

Nagyon sokan csupán a belső agressziójukat, aznapi dühüket adják itt ki.

Jogos, akár ez is vezethet oda,hogy a valóságban az itt leírtaktól felbuzdulva cselekednek, de nem hinném,hogy így van.

Akinek elborult az elméje nem hiszem,hogy itt kér tanácsot, és azt alkalmazza a saját életében.

Nagyon beteg elmének kell ahhoz lenni,hogy így tegyen.

Mindenki tudja,hogy nem látjuk egészben a másik életét, innentől kezdve pedig esetleg a velünk történt rossz élményt vetítjük ki a kérdezőre,nem az Ő életébe látunk bele.

2018. okt. 18. 14:02
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Pozitívan semmiképpen sem hat, hogy egymást hergelik, és tovább generálják a feszültséget, gyűlölködést a két nem között. Nem lehet tudni, hogy ki mennyire elkeseredett, mennyire sérült pszichésen és mentálisan, és mi fogja megadni neki a kezdő lökést ahhoz, hogy mások ellen forduljon.
2018. okt. 18. 14:21
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy pár csalódás miatt bárki is pszichopatává válna. Az ilyen emberek gyerekkori trauma/genetikai defekt miatt válnak erőszaktevővé. Pl a legtöbb pedofil gyerekkorában molesztálva volt. Nekem is voltak már szerelmei bánataim, de eszembe nem jutna bárkinek is ártani.
2018. okt. 18. 14:31
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezek beteg agyú emberek,akik nem az internettöl,meg a rap zenétöl,meg az anyámkínjától lettek ilyenek. És bizony el is ítéli öket keményen a társadalom,sokszor még a börtönökben is utálják az ilyeneket. Nagyon nem egy kategória,hogy valaki egy anonim oldalon fikázza a másik nemet,vagy valóban megtámad valakit. Én azt gondolom,hogy a legtöbb ember,beleértve az itteni férfi kommentelöket is,legyenek akármilyen keserüek,falhoz állítanák az ilyet.
2018. okt. 18. 14:39
 9/24 anonim ***** válasza:
91%

Azzal kiegészíteném, hogy itteni “nőgyűlölők” nem igazi nőgyűlölők, épp ellenkezőleg - imádják a nőket, csak azt utálják, hogy nem kellenek nekik és hogy visszautasítják őket.

2018. okt. 18. 14:41
 10/24 anonim ***** válasza:

#9:

Nem nőgyűlölők, valóban, hanem wannabe nőhasználók:

[link]

2018. okt. 18. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!