Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyikon történő gyakori nő ellenes hergelésnek vajon mennyi szerepe lehet a virtuális világon túl megeső, nőket érő erőszakos cselekedeteknek?
Nem tudom, de elgondolkodtató az alábbi eset is:
Szerintem sokkal több mint elsőre látszik.
Én ezt a párkapcsolatosdit a női oldalról érem meg. Le voltam lombozva, mert nem dekoratív nőként sokat kellett tennem, hogy észrevehető legyek. Míg velem azonos tulajdonságú férfi simán talál csinos barátnőt, ha rendezett az élete (bár nagybátyám egy világ szegénye mégis végig dugta a fél országot, mert elő tudja adni magát). Mi akkor érünk valamit, ha háziasak vagyunk, rendet tartunk, dekoratívak vagyunk, és megértőek a párunkkal, meg persze van saját keresetünk, hogy ne húzzuk le a másikat.
Szóval kicsit elkeserítőnek éreztem a helyzetem... amíg fel nem jöttem ide. Itt kicsit mintha minden ki lenne csavarodva. De végső soron minden ilyen "nőgyülölő" kirohanás nekem egy löket önbizalmat adott. Hogy igenis szenvednek a férfiak is. Így pl. sokkal bátrabb lettem az életben. Nem helyezem magam a férfi alá. Bátrabban kezdeményezek... Én sokat köszönhetek az oldalnak, mert bár ezek a negatív kommentek lehúzni igyekeznek a nöi nemet, de én megtaláltam ebben az értéket, a bátorságot, és egyenlő félként tekintek már magamra. Végső soron minden "nőgyülölő" komment nekem önbizalmat adott.
Ez nem tudom férfi oldalon hogy jelenik meg... de ha lehúzón akkor gondolom ők meg pont elveszik egymástól az esélyt.
Azt viszont úgy tudom, hogy 2 férfi felhasználó börtönben ül, mert az ISIS-hez akartak szökni...
Szerintem nincs köze a valóságnak és a gyakorinak.
Nagyon sokan csupán a belső agressziójukat, aznapi dühüket adják itt ki.
Jogos, akár ez is vezethet oda,hogy a valóságban az itt leírtaktól felbuzdulva cselekednek, de nem hinném,hogy így van.
Akinek elborult az elméje nem hiszem,hogy itt kér tanácsot, és azt alkalmazza a saját életében.
Nagyon beteg elmének kell ahhoz lenni,hogy így tegyen.
Mindenki tudja,hogy nem látjuk egészben a másik életét, innentől kezdve pedig esetleg a velünk történt rossz élményt vetítjük ki a kérdezőre,nem az Ő életébe látunk bele.
Azzal kiegészíteném, hogy itteni “nőgyűlölők” nem igazi nőgyűlölők, épp ellenkezőleg - imádják a nőket, csak azt utálják, hogy nem kellenek nekik és hogy visszautasítják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!