Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyikon történő gyakori nő ellenes hergelésnek vajon mennyi szerepe lehet a virtuális világon túl megeső, nőket érő erőszakos cselekedeteknek?
Első látásra mindkét csoport nőnek néz ki.
A véleményük utólag derül ki, vagy akkor sem.
Pedig egy kicsit tök jó lenne, ha a férfiak is félnének tőlünk úgy, mint mi tőlük. Csak egy hétig kipróbálni.
Nem vagyok gonosz, ha előre engednek, csak simán mutatom ugyanúgy, ahogy ő nekem, hogy csak tessék, még mosolygom is hozzá. Szeretem látni a férfiakat, nem akarok idegeneket magam mögött tudni. Ez részben félelem, részben praktikus, volt, aki előre engedett lépcsőn, aztán ott toporgott mögöttem, mert én nem siettem. (De autókkal is így vagyok, nem szeretem, ha elengednek, mert pici vagyok, pici lábakkal, és nem szeretek loholni.)
De az irodaházban a lift a kedvencem, mikor két faszi beszáll tálcákkal, rajta kaja, nekem ki kell passzíroznom magam, kettejük közt, majd ők is kiszállnak... nem szeretem, mikor a megjátszott lovagiasság a logika rovására megy. Semmi előnyöm abból, ha 2 másodperccel előbb lépek be egy ajtón.
Valamennyire kapcsolódik a témához, nagyon jó videó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!