Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megölel valaki? Vagy van valaki hasonló helyzetben?
Nem tudom illik e a témába vagy mennyire megy ide, de valahova gondoltam leírom. Az van, hogy nagyon vágyom már arra, hogy valaki megöleljen. Hogy érezzem mennyire szeretnek. Érzem is, csak néha, még ha optimizmus világban élek is, vagyis amennyire próbálok abban élni, lehetnek rossz napjaim. És a mai este olyan. :/ Úgy megölelnék valakit, egy jó barátot vagy csak egy jó ismerőst. De most inkább lányt ölelnék, fiuk azok most mind idióták :D Szóval mit csináljak? :/ Csak úgy kérjek meg valakit vagy öleljek meg én csak úgy? Nem tudom....aki elolvasta és válaszol is, annak köszi szépen:)
18/L
Tehát csak a mosolyoddal, vagy a tusfürdőd és a parfümöd illatú öleléseddel tudnál csak levenni a lábamról.
Egyébként nem baj az, ha nem tud valaki biliárdozni. Az a lényeg, hogy jól szórakozzanak a részt vevők. Több lányt is tanítottam meg biliárdozni és élvezték a dolgot. Kb. hasonló szituáció. Bennük se dúlt az elején túlságosan nagy affinitás a játék iránt, de hamar megjött! És sikerélményekkel gazdagodtak mind! (most csak a biliárdról van szó :-D)
Sosem késő semmit sem elkezdeni!
(:
Ki van még itt amúgy?:)
:)
Van msn-ed:)?
Dehogynem! És nem a Coccolínót érzem :-D.
Fürdés után pl. meztelen nőnél is érzem. Fürdés után kb. negyed-fél órától.
És minden nőnek más természetes illata van. Ehhez hozzájárul még a ruháinak, samponjának, tusfürdőjének, dezodorjának, parfümének, stb illata is.
(gondolom a férfiaknak is, de náluk nincsenek ilyen irányú tapasztalataim :-D)
Meg jó orrom van. A szagából és a pukkanás hangjából megmondom az elfüstölt kondenzátor méretét is! :-D (olyanokkal foglalkozom, amikben áram folyik)
Igen tőled:)
Jaértem, pedig jó lett volna veled beszélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!