Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megölel valaki? Vagy van valaki hasonló helyzetben?
Nem tudom illik e a témába vagy mennyire megy ide, de valahova gondoltam leírom. Az van, hogy nagyon vágyom már arra, hogy valaki megöleljen. Hogy érezzem mennyire szeretnek. Érzem is, csak néha, még ha optimizmus világban élek is, vagyis amennyire próbálok abban élni, lehetnek rossz napjaim. És a mai este olyan. :/ Úgy megölelnék valakit, egy jó barátot vagy csak egy jó ismerőst. De most inkább lányt ölelnék, fiuk azok most mind idióták :D Szóval mit csináljak? :/ Csak úgy kérjek meg valakit vagy öleljek meg én csak úgy? Nem tudom....aki elolvasta és válaszol is, annak köszi szépen:)
18/L
Küldök egy virtuális ölelést?=P (19/L)
Pusziii
Ui.: én is hasonlóan érzek:( Úgy szeretnék már egy pasit akit egész nap ölelgethetek:)
Családtagok ? esetleg öcsi hugi báttyó nővér ? :D
Am. én is ide tartozom :-\
(de csakis csajszi:P )
19f..
Hát de most nem rájuk gondoltam: D
Hanem így más honnan. Jó tudni, hogy nem vagyok ezzel most egyedül:)
Ilyen ez a bicikli sajna.. de talán most hogy itt van újra a suli, új ismertségek, házibulik :) több lesz az ismerkedésre és így az ölelésekre is az esélyünk ;D
19f..
Valóban tudunk érdekes dolgokat művelni , de én nem olyan családból származom :D Viszont ölelést azt most lopnék ;D
Am. általában mindig a jelenlévők a kivételek :D Ugye milyen szép is az élet.. :D
19f..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!