Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit szólnátok, ha a párotok bevallaná, hogy amikor egyedülálló volt, igénybe vett prostituált szolgáltatást?

Figyelt kérdés

Szakító ok lenne? Tudom, mik az általános ellenérvek, de én korrektebbnek tartom, mint azt, hogy valaki alkalmira felszed valakit egy buliban, társkeresőn, bárhol. Sok ilyenről tudok.

A betegségektől én is félnék, de logikusan gondolkodva ez is olyan, hogy ez egy éjszakásnál is benne van, és lehet más exed is volt már régebben prostinál, csak nem tudtál róla.

2022. márc. 2. 11:08
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
67%

Ja, hát mi a felsoroltakról se hazudunk egymásnak a baráti körben.

¯\_(ツ)_/¯

2022. márc. 2. 16:01
 42/48 anonim ***** válasza:
24%

Persze, a te barátaid mindig mindenkivel őszinték. Mindenki. :)

Elég naív lehetsz, tudod sokan még maguknak is hazudnak hogy könnyebb legyen elviselni/feldolgozni dolgokat, nem hogy másoknak.

Fogadni mernék rá hogy legalább 2 hazúg ember is van a baráti társaságodban, de sosem fogsz rájönni.

2022. márc. 2. 16:06
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondom, borzalmas lehet így élni, ha még a barátaiban se bízhat az ember... :/

2022. márc. 2. 16:10
 44/48 anonim ***** válasza:
0%

Félreérted. Én megbízható vagyok. Mindig lehet rám számítani, de ez nem egyenlő azzal hogy az életem minden részletét kiteregetem mások számára, legyen az barát, pár, szülő.

Én úgy gondolom vannak dolgok amiről jobb ha nem tud rajtam kívül senki, illetve én is próbálom elfelejteni és ez így jó.

2022. márc. 2. 16:18
 45/48 anonim ***** válasza:
24%

A nõk és a férfiak másképp látják a szexualitást.

A férfiakba bele van kódolva, hogy megnézzék a nõket, minden potenciális partnert felmérjenek és eljátszanak a gondolattal, hogy mi lenne ha. Ebben pedig nincs felsõ korlát. A nõk inkább abban gondolkodnak, hogy ki legyen az az egy kiválasztott akinek teljesen odaadja magát. Ebbõl fakadóan a férfiak sokkal egyszerûbben szexelnek valakivel, legyen az akár prosti, kizárólag a testi vágyaknak élve, érzelmek nélkül. A nõknek ehhez sokkal erõsebb kapcsolódás kell.

Az a nõ aki ezt megérti, képes valamennyire a férfiak fejével gondolkodni szerintem el tudja fogadni, ha a párjuk korábban kiváncsisából prostizott egyszer kétszer. A mérsékletesség fontos, pont mint az alkoholnál: rendben van az ha valaki fiatalon párszor berúg, a mindennapos fogyasztás viszont gáz. Ez nem jelenti azt, hogy a férfi az ösztöneinek él, tárgyiasítja a nõket és semmi más nem fontos, csupán többet akart egy maszturbálásnál.

2022. márc. 2. 16:29
 46/48 anonim ***** válasza:
0%
Minden embernek vannak titkai. Ez nem hazugság, egyszerűen annyira személyes, hogy jobb ha mindenki megtartja magának, szerintem nem ez határoz meg egy embert. Ez ugyanígy mûködik egy baráti társaságban is, nem gondolom, hogy mindannyian tudtok mindegyikötök összes kalandjáról. Miért is kéne? Aki meg van békélve magával nincs szüksége arra, hogy minden tettére külsõ megerõsítést kapjon.
2022. márc. 2. 16:34
 47/48 anonim ***** válasza:

Pedig én pont erre gondoltam, hogy aki hazudik a barátainak, az nem megbízható. Illetve ez a másik oldalról is gáz, milyen barát az olyan, aki belerúg a másikba a véleménye miatt, és ezért többé nem merhet vele őszintén beszélni az ember?

Ez szexualitás témától függetlenül szomorú.

2022. márc. 2. 16:46
 48/48 anonim ***** válasza:
80%

"e honnan a francból fogod tudni, hogy nem járt e prostihoz éveken keresztül? 🤣🤣"

Mondjuk onnan, hogy a párom mindössze 19 éves volt, amikor összejöttünk, és 9 éve vagyunk együtt. Amikor összejöttünk, akkor végzett a gimivel és még szűz volt. Vicces lenne, ha már visszahúzódó kamaszként prostizott volna éveken át. Nem ekkora lelki nyomornegyed a párom, már bocs.

Az pedig szép lenne, ha azt feltételezném róla, hogy engem csal prostikkal. :D

Nézd, én elvárom, hogy valaki mutasson annyi tiszteletet, hogy elfogadja, ha nekem nem fér bele valami. Mérhetetlenül undorodom attól, ha egy férfi prostizott. Akkor is, ha heccből, az pedig, hogy csak így tudott szexhez jutni, külön egy szánalmas adalék az egészhez. Alapból csak vonzó férfiakkal kezdek (kezdtem, mivel már megvan a párom), így az utóbbi variációnak nincs túl sok esélye.

Ha az elején elmondja őszintén, hogy qrvázott, akkor egy rossz szavam nem lenne, csak egyszerűen balra el, sajnálom, szia-szia.

De ha semmibe veszi az én preferenciáimat, vágyaimat, és hazudik róla, az őt minősíti, nem engem. Ha kiderül, akkor pedig a legrosszabbra számíthat az én részemről.

"neked az illúzió a fontos."

Nem, nem az illúzió, hanem az, hogy olyan párom legyen, aki nem jár qrvákhoz. Nem azt mondja, hogy nem járt, hanem NEM JÁRT. Felfogod?

Ja, és még mindig nem kell úgy tenni, mintha minden férfi járt volna. :D

Nem tudom, mi olyan nehezen felfogható ezen, hogy valakinek ez nem fér bele.

Nektek is vannak dolgok, amik taszítóak egy nőben, és én ezt fel tudom fogni, el tudom fogadni, ha valami miatt én nem kellek egy férfinak, más az értékrendje. Nektek miért nem sikerül?

2022. márc. 2. 18:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!