Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt prostik, esetleg ex prostik?
Olyan kérdésem lenne, hogy mennyire volt nehéz rávenni magatokat a dologra? Gondolom az eleje nagyon nehéz volt, nem? Mennyi idő után szoktatok hozzá? Írhattok priviben is, de légyszi valaki (a témában érintett) válaszoljon.
Bunkó kommentelők kíméljenek!
Kedves #7-es!
Ha egyáltalán igaz a sztorid.... nekem sántit....
AKKOR ezzel a hozzáállással sohasem leszel profi szolgáltató! Ideig-óráig lehet ezt ilyen stílussal csinálni!
Ha az ügyfeleid nem is szólnak.... de valószínűleg ezt a flegma, lehúzós stílus a munkádon kiérzik: Te a "gyorsan legyünk túl rajta, add a pénz" tipusú k..va vagy! Ez a leg gázabb szerintem! Előbb-utóbb nem lesz visszajáró ügyfeled és mivel ilyen rossz híred megy, hirdethetsz Te bármilyen más oldalon, más névvel, számmal..... a rutinosak fel fognak ismerni és ott fogsz kuporogni meló nélkül! A szakma szégyene vagy.... inkább hagyd abba és fogj egy gazdag öreg fószert!
Egyébként az vicces h egyből lakást kaptál egy ügyféltő..... ez nem így megy :) ..... a valósgban!
Nem tudom mennyire tekinthető prostituálódásnak az esetem;
Fiatal koromban előfordult, hogy 35-45 éves nőknél húztam meg magam, és természetben fizettem a szállásért és az ellátásért. Akárhogy is, komoly nyomot hagyott az önbecsülésemben, ezért is léptem ki ebből, amint megtehettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!