Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt prostik, esetleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt prostik, esetleg ex prostik?

Figyelt kérdés

Olyan kérdésem lenne, hogy mennyire volt nehéz rávenni magatokat a dologra? Gondolom az eleje nagyon nehéz volt, nem? Mennyi idő után szoktatok hozzá? Írhattok priviben is, de légyszi valaki (a témában érintett) válaszoljon.

Bunkó kommentelők kíméljenek!

2015. ápr. 19. 19:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kedves 10- es te nem is tudod mekkora színésznő vagyok,nem egy visszajáró vendégem van,van aki heti háromszor jön,és amilyen borravalókat itthagynak...pedig ígyis többet kérek ,mint a pesti átlag.És szerintem nem értelmezted jól a szöveget,a "főnök"től kaptam a lakást,nem a kuncsafttól,és nyugodj meg,amíg szép vagyok és fiatal,addig lesz vendégem és egy hónap alatt annyit keresek,mint az átlag ember egy év alatt,egyébként meg nyugodj meg az összes kolleganőm csak a pénz miatt csinálja,nem azért mert annyira hiánya lenne,mind essünk túl rajta és fizess" típus,mert ha nem így lenne akkor ingyen tenné szét a lábát bárkinek,de nem így van,csak én legalább itt nem álszenteskedem,mert a vendég előtt bizony kell,cégtulajdonos,programozó,üzletember,mind ostoba mint a föld,ha egy órára szerelmet is kell nekik hazudni,meg barátnő feeling,én megjátszom,ők elhiszik,és jönnek ám rendszeresen,ennyi.
2015. ápr. 21. 01:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Előző hozzászólásomhoz még annyit,hogy te vagy nem jártál még fizetős hölgynél,vagy valami elvarázsolt álomvilágban élsz,hogy azért nem küldött el anyukádba mert te kellettél neki,hagy világosítsalak fel:a pénzed kellett neki.Ha én a szakma szégyene,te meg a társadalom szégyene vagy,ha nem értessz valamihez,akkor ne szólj hozzá idióta!!! Méghogy az ügyféltől kaptam a lakást? Ülj le szövegértelmezés egyes,tudod ha lenne egy csepp eszed tudnád hogy az összes ilyen lánynak van stricije,akivel sz* rrá lehet veretni a bunkó vagy nemfizető vendéget,aki azt mondja hogy neki nincs az vagy hazudik vagy még nincs,mert sokan vendégként jelentkeznek be és ráveszik hogy nekik dolgozzon,szóval ezért jobb az elejétől kezdve közös vállalkozásban gondolkodni.Mertjobb ha én választhatom ki a sricit,mintha ő választana engem,az enyém amúgy a sok rossz hírrel ellentétben elég korrekt,persze van leadó,de mit számít,amikor annyi pénzem van mint égen a csillag?
2015. ápr. 21. 01:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Bocs,a hozzászólásom a kilencesnek,nem a tízesnek szólt.
2015. ápr. 21. 01:52
 14/14 anonim ***** válasza:

kedves 12#-es!

igen, jókat írtál most legutóbb! El sem hiszed, hogy mennyire ismerem ezt a világot!

Csak úgy pocskondiáztál az előző hozzászólásokban, hogy akik itt ilyen stílusban nyomják, azok a legtöbb esetben a vendég előtt is ilyen finoman fogalmaznak! Hidd el, elég jól ismerem ezt a világot! Nekem nem volt újdonság amit legutóbb írtál. Sok sikert a továbbiakhoz! Aztán ésszel.... mert hiába keresel havi 1 gúrni felett, ha elszóród dizájner táskákra, stb! Kb 3 ismerősömmel is kezet foghatnál, akik bár úgy keresnek mint te (vagy jobban!), még sincs semmi megtakarítás!

Ha privibe dobsz egy linket lehet még összefutunk valamikor :)

2015. ápr. 21. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!