Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég megtudtam a barátnőmről,hogy mielőtt megismerkedtünk vállalt szexuális szolgáltatást.Elmondjam neki,hogy tudok erről?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt,én 37 ő 45 éves.Volt egy hosszú kapcsolata két gyerekkel maradt,lakáshitellel a nyakán,amikor elhagyta őket a párja.Nagyon nehéz helyzetben volt.Most viszont megtudtam munka mellett vállalt szexuális szolgáltatást is.Igazából ez engem nem zavar,elmondjamneki hogy tudok róla?2020. okt. 17. 20:58
2/26 anonim válasza:
Nem. Egyébként honnan tudsz róla? Valamelyik haverod járt nála és ő mondta?
3/26 anonim válasza:
Felesleges ezzel felborzolni a kedélyeket. Hagyd.
4/26 anonim válasza:
Szóval...
van egy 8 évvel idősebb csajod
van 2 gyerek
prosti volt
De téged mindez nem zavar. Troll vagy?
5/26 anonim válasza:
Rákérdeznék, de első körben nem szólnék róla, hogy nem zavar. És várnám a reakcióját.
Ha hazudna, repülne, mert akkor ki tudja, mi mindenben hazudik még.
6/26 A kérdező kommentje:
4. válaszoló-nem zavar,mert a válásom után,amíg nem ismerkedtünk össze én is prostiztam párszor,képmutatás volna,ha ugyanezért elítélném őt.Ja és szeretem is,ez sem elhanyagolandó szempont.
2020. okt. 17. 21:11
7/26 anonim válasza:
Azért azt ne hasonlítsuk össze hogy párszor prostiztál őt meg vagy ezren szétdugták...
De igazad van egy Álomnő...
8/26 anonim válasza:
Én tuti felhoznám. Ha nem zavar akkor valahogy humorral, hogy érezze, hogy ez most nem egy számonkérés. Szóval ha a háttérben szó van erről, akkor legyen inkább tiszta helyzet.
9/26 anonim válasza:
Ha szereted, nem hozod fel neki.
Az a múlt, nem is ismert akkor még téged. Csak a jelen és a jövő számít.
Amúgy egy hasonló életheyzetben én is simán bevállaltam volna a krválkodást.
40/N
10/26 anonim válasza:
Aki nem szupermeno alfa csavo, vagy tele penzzel, annak "ez" jut, vagy a semmi....
36F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!