Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit szólnátok, ha a párotok bevallaná, hogy amikor egyedülálló volt, igénybe vett prostituált szolgáltatást?

Figyelt kérdés

Szakító ok lenne? Tudom, mik az általános ellenérvek, de én korrektebbnek tartom, mint azt, hogy valaki alkalmira felszed valakit egy buliban, társkeresőn, bárhol. Sok ilyenről tudok.

A betegségektől én is félnék, de logikusan gondolkodva ez is olyan, hogy ez egy éjszakásnál is benne van, és lehet más exed is volt már régebben prostinál, csak nem tudtál róla.

2022. márc. 2. 11:08
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
15%
Ferfiként nem értem mi ezzel a baj! 😕 meg mi ez a hülyeség hogy a szex a párkapcsolat része? Mi van?
2022. márc. 2. 12:53
 22/48 anonim ***** válasza:
96%
A lányok szerintem 99%-a nem jókedvéből lesz prosti, ezzel valószínűleg az alvilágot pénzeled. Másrészt szomorú tárgyiasítás egy másik embert szexuális segédeszközként használni. Akinek ez nem gond, nem érti, tök elfogadhatónak tartja, azzal nem illünk össze. És élnék a gyanúperrel is, hogy akinél egyszer volt ilyen, annak máskor is belefér bármi miatt, hogy külön kezelje a szexet a többi részétől és rögtön mentsége is legyen rá, hogy ő sajnos gyárilag ilyen. Dehát akkor az meg nem illik az én gyári beállításaimhoz.
2022. márc. 2. 13:10
 23/48 anonim ***** válasza:
0%
22! Csak kérdem te nem kívántál meg soha olyat akivel nem vagy együtt?
2022. márc. 2. 13:12
 24/48 anonim ***** válasza:
100%

"meg mi ez a hülyeség hogy a szex a párkapcsolat része? Mi van?"

Ezt én írtam, és nem egészen értem a kérdésed. Mit szeretnél pontosan tudni?

Hogyhogy "mi ez"? A véleményem. Azt hittem, elég egyértelműen fogalmaztam. :D

2022. márc. 2. 13:14
 25/48 anonim ***** válasza:
55%

Nőként mondom, hogy hülyeség az, hogy a szex a párkapcsolat része. Nyilván 16 éves szüzikék a válaszadók.

Hosszú egyedüllét során a nőben is felébred a szex iránti igény, és ha találkozom egy vonzó idegennel, akkor nem értem miért megvetendő az, hogy kölcsönös vonzalom esetén egymásnak esünk.

De alapvetően kérdező, fő szabály, hogy a múltbéli kapcsolataidról semmit ne mondj el. Akár prosti, akár egyéjszakás, akár hosszútávú, mert akkor rögtön jön a féltékenykedés.

2022. márc. 2. 13:26
 26/48 anonim ***** válasza:
67%

Hát, picit tévedtél, 28 vagyok és nem szűz. De majdnem. :)

Mi "hülyeség" azon, hogy nekem ez a véleményem?

Érdekes, én nem kezdem el a te MAGÁNVÉLEMÉNYEDET minősítgetni, meg nem kezdek a kisujjamból kitalálni rólad dolgokat hogy megpróbáljam hiteltelenné tenni amit írsz.

Miért nem lehet egyszerűen elfogadni, hogy egyes emberek másképp gondolkoznak a párkapcsolatokról és a szexualitásról? Miben zavarja a te életedet, hogy én vágyok-e párkapcsolaton kívüli szexre? Csak mert az enyémet marhára nem zavarja az, hogy benned igények ébrednek akármire, nem értem fordított esetben miért lesz rosszabb a te életed attól, hogy nekem mi a magánvéleményem valamiről.

2022. márc. 2. 13:36
 27/48 anonim ***** válasza:
22%
Szövegértés? Te írtad, hogy megveted az ilyen embereket. Én nem vetlek meg azért, mert 28 évesen még nincs tapasztalatod.
2022. márc. 2. 13:39
 28/48 anonim ***** válasza:

Hol írtam ilyesmit??

2022. márc. 2. 13:43
 29/48 anonim ***** válasza:
4%
Na pont ezért kell hazudni és titkolni ezt a nők elől, mert sokan valamilyen mesébe élnek és azt hiszik az éppen velük lévő párjuk csak nekik tartogatta magát éveken át és nyomta el a szexuális vágyait... Nevetséges...
2022. márc. 2. 13:51
 30/48 anonim ***** válasza:
94%

Más a megkívánás, amiből nem lesz cselekedet, más a kölcsönös, aminél mindkettő így dönt, és más ha fizetek valakinek, hogy kedvemre használhassam.

Egyébként szerintem, azaz számomra is az a normális, ha valaki párkapcsolatban éli meg a szexet, érzelmekkel együtt olyannal, akit ismer és szeret. Nekem már az ilyen egyéjszakások is nyakatekerten modernek, ahol csak tornaórának tekintik a dolgot, de ott legalább mindkettő így gondolkodik (kivéve, ha utána átvágottnak érzi magát, mert elég sok ilyen is van). Minden másra meg nem a Mastercard, hanem a kezed a megoldás :P De biztos van olyan nő, aki férfiprostihoz jár, ha épp nem bír magával, és vele majd jól összeilletek.

2022. márc. 2. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!