Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit szólnátok, ha a párotok bevallaná, hogy amikor egyedülálló volt, igénybe vett prostituált szolgáltatást?
Figyelt kérdés
Szakító ok lenne? Tudom, mik az általános ellenérvek, de én korrektebbnek tartom, mint azt, hogy valaki alkalmira felszed valakit egy buliban, társkeresőn, bárhol. Sok ilyenről tudok.
A betegségektől én is félnék, de logikusan gondolkodva ez is olyan, hogy ez egy éjszakásnál is benne van, és lehet más exed is volt már régebben prostinál, csak nem tudtál róla.
2022. márc. 2. 11:08
11/48 anonim válasza:
Nekem nem fér bele, hogy ilyen pasival legyek, de értem, ha másoknak igen 🤷 Csak tőlem maradjon távol.
13/48 anonim válasza:
Szakítás.
A szex nálam a párkapcsolat része, szóval nekem a buliban felszedés se oké. (Mondjuk ott legalább van valamiféle vonzalom, nem pedig árucikk a szex, és pénzért eltűri a nő.)
14/48 anonim válasza:
Kérdés, hogy milyen gyakran. Ha mondjuk évi max. 2x, az oké. Ha havi, heti szinten, hosszabb távon, az ki van csukva. Sok szempontból rosszabb, mint az egyéjszakásozás - ahhoz baromi könnyen hozzá lehet szokni, hogy a prosti minden megcsinál neked, amit kimondasz... ha tényleg rendszeresen jár vki prostihoz, nagyon könnyen elcsúszhat benne az, hogy mit lehet elvárni szexuális téren egy másik embertől és mi az "átlag".
15/48 anonim válasza:
Engem nem zavarna, de ez nyilván, csak rajtad áll, ha úgy érzed nem fogod tudni ezt kiverni a fejedből és taszít a dolog akkor jobb, ha szakítasz.
18/48 anonim válasza:
Nem örülnèk, de nem is csinálnèk belőle ügyet.
19/48 anonim válasza:
"amikor egyedülálló volt"
Nem most.
Miért mondta el?
Mit számít ez most?
20/48 anonim válasza:
Kiábrándító és undorító. Ha egy férfinak van esze nem mondja el a nőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!